Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Gençlik Spor güçlü rakibini yendi

Muğla mahalli alt yapı kategorilerinde play-off müsabakalarında Milas’ı temsil eden  Milas Gençlik Spor U15 takımı 8 Mayıs Pazartesi günü Bodrum Göltürkbükü sahasında karşı karşıya geldiği Bodrum U15 Takımını güzel bir oyundan sonra 1-0 yenerek play-off gurubundan çıkma şansına devam ediyor.

Milas Gençlik Spor güçlü rakibini yendi
  • 10 May 2023, Wednesday 16:08

Play-off U15 Liginde Milas’ı temsil eden. Milas Gençlik Spor Kulübü, alt yapılar sorumlusu Güray Fedekar, pazartesi oynanan müsabaka hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Milas Gençlik Spor Kulübü alt yapı liglerinde görev yaptığım Mehmet Kurşun hocamızla birlikte görev yaptığımız U15 ligi takımımız geçtiğimiz Pazartesi günü Bodrum Göltürkbükü sahasında Bodrum takımlarından Bodrum 1925 U15 takımıyla karşılaştık. Güçlü oyuncular sahip olan Bodrum 1925 U15 takımını Salim Çoğaltan’ın attığı golle 1-0 yenerek play-off çeyrek finalinde bir üst tura çıktık. Önümüzdeki hafta oynayacağımız play-off müsabakasını kazandığımız taktirde Muğla gurubundan çıkarak Muğla’yı şampiyonalarda başarıyla temsil etmek istiyoruz. O güce de sahip bir takımız.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık