Milas Gençlik spor’dan 2 Türkiye İkinciliği

​ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Milas Gençlik spor’dan 2 Türkiye İkinciliği

Milas Gençlikspor Kulübünün 2 sporcusu 14-22 Temmuz tarihlerinde Sakarya’da yapılan Büyükler Gençler, Yıldızlar ve Küçükler Kick Boks Şampiyonasında ilçemiz ve ilimiz adına katılan 2 sporcumuz şampiyonada 2 ikincilik elde ettiler.

Turnuvaya antrenörleri Kamil Meşeci, Enes Meşeci ve Bekir Okkalı tarafından hazırlanan 2 sporcu, 3000’e yakın sporcunun katıldığı şampiyonada kilolarında ikincilik kürsüsüne çıkma başarısı gösterdiler.

64 kg da müsabakalara katılan Milas Gençlikspor Kulübü sporcusu Berkan Aşıcı Yıldızlar Kategorisinde 94 kg da yarışan Veysel Yüksel Gençler Kategorisinde ikincilik madalyası ile Milas’a döndüler.

İl Spor Müdürü Kutladı

Sakarya’da yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonasında ilçemizi ve ilimizi temsil eden Milas Gençlikspor Kulübü Kick Boks sporcuları Berkan Aşıcı ve Veysel Yüksel hafta içinde antrenörleri Kamil Meşeci ile birlikte Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz’ı makamında ziyaret ederek şampiyona ile ilgili bilgiler verdiler.

Başarılı sporcuları ve antrenörlerini kutlayan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz Muğla adına elde edilen bu başarıların son derece sevindirici olduğunu belirterek genç sporculara katılacakları yarışmalarda başarılar diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık