Milas Gençlikspor zorlu deplasmana çıkıyor

​​​​​​​Geçtiğimiz sezon Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de elde ettiği başarılı sonuçlarla adından övgü ile söz ettiren Milas Gençlik spor bu Hafta sonu Bodrum Turgutreisspor deplasmanı için çalışmalarına takımın teknik direktörü Uğur Mehmet Özdemir nezaretinde Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda aralıksız devam ediyor.

Milas Gençlikspor zorlu deplasmana çıkıyor
  • 01 December 2022, Thursday 13:28

Geçtiğimiz hafta sonu grupta ikinci sırada yer alan Muğla Düğerek Güneşspor takımı karşısında kendi saha ve seyircisi önünde çok iyi futbol oynamasına rağmen son dakikada yedikleri golle mağlup olan Milas Gençlikspor Başkanı, aynı zamanda Muğla Amatör Spor Kulüpleri Başkan Yardımcısı Ersin Köksal, hafta sonu karşı karşıya gelecekleri Turgutreisspor müsabakası hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Bu sezon lige Muğla Ortaköyspor takımını yenerek çok iyi başlamamıza rağmen çok talihsiz müsabakalar oynadık. Bizim takımımız gerçekten iyi oyunculardan kurulu bir ekip önümüzde alınacak 21 puan var. Bu puanların hepsine talibiz elde edecekte güce sahibiz Turgutreisspor deplasmanından üç puanla dönmek istiyoruz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık