Milas Gençlikspor’da isim değişikliği için imzalar atıldı

Dr. Alp Gayrimenkul firmasıyla yapılan sponsorluk anlaşmasıyla Milas Gençlikspor Kulübü’nün adı Dr. Alp Milasspor Kulübü A.Ş. olarak değişti. Spor kulübünün sponsorluk anlaşması ve tanıtım toplantısı Milas Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Milas Gençlikspor’da isim değişikliği için imzalar atıldı

2002 yılında Ersin Köksal başkanlığında DHMİ Spor adı altında kurulan, ilk yılında bayanlar voleybol ligi, futbol, minder güreşinde hizmet veren DHMİ Spor, mahalli ligde birinci amatör lig gördükten sonra kulübün adı Milas Gençlik Spor Kulübü olarak değiştirmişti.  

Milas Gençlik spor adı altında Muğla Mahalli Süper Amatör kümeye terfi eden Milas Gençlik Spor branşlarını çoğaltarak 11 branşa çıkardığı, geçtiğimiz günlerde 11 branşla birçok başarılara imza atan Milas Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Ersin Köksal Başkanlığı’nda bir araya gelerek anonim şirket olmak için çalışmalara başladı.

Milas Gençlik Spor, geçtiğimiz Cuma günü Milas Ticaret Odası Konferans Salonu’nda kalabalık taraftar gurubu ve teknik adamları ve sporcuların da hazır bulunduğu toplantıda Milas Gençlik Spor Kulübü yapılan sponsorluk anlaşması sonrası kulübün yeni adı Doktor Alp Milas Spor A.Ş oldu.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda Ersin Köksal, “Maddi zorluklarla ilgili kara kara düşünürken, bu isim sponsorluğu ile birlikte önümüz açıldı. Bugün çok özel bir gün 21 Temmuz özel bir tarih. Milas sporu için kulübümüz için unutulmaz günlerden birisi. Bu konuda destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Ersin Köksal’ın konuşmasının ardından kulübün yeni sahibi Dr. Alp Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Alper Yalçın, “Önümüzdeki günlerde kulübün yeni adı olan Dr. Alp Milasspor Kulübü A.Ş. adını onaylatıp, faaliyetlere başlayacaklarını söyleyerek, “Hem Milas’a ve sporuna katkı sunmak hem de yaptığımız projelerle ilgili isim bilinirliği sağlamak adına güzel bir anlaşma oldu. Milas’a ve Milas’ın sporuna yatırımlarımız devam edecek. Başarılarla dolu bir ivme yakalayarak en kısa sürede profesyonel liglerde mücadele etmek istiyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından Ersin Köksal, yeni yönetim kurulu üyelerini sahneye davet ederek, tek tek tanıttı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Türk sporuna hizmet veren herkese kapımız ardına kadar açık.” dedi.

Toplantıda eski yöneticiler toplantıya katılarak yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar dilediler. Toplantı anlaşmanın imzalanmasının ardından yeni yönetim kurulun üyeleri, değişik branştaki sporcular ve bu sezon kulüpte görev yapacak olan teknik adamlar ile beraber günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Milas Önder Gazetesi olarak yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık