Milas Güreşçileri yeni sezona 2 Şampiyonlukla başladılar

ÖNDER HABER -Hüseyin AÇAR

Milas Güreşçileri yeni sezona 2 Şampiyonlukla başladılar
  • 27 September 2018, Thursday 7:04

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezimiz 60 yıldız ve genç güreşçisi ile 2018-2019 spor sezonuna damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Milas ve Muğla güreşinin başarılı sporcularının yetiştirildiği ve güreş eğitimleri aldığı Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi yeni spor sezonuna 2 şampiyon çıkararak başladı.

 Milli Takım Güreş Antrenörlerimiz Mustafa Boylu, Bünyamin Emik ve Abdullah Aldemir nezaretinde güreş eğitimlerini sürdüren Milaslı güreşçilerimizden 2 tanesi Eylül Ayı başında Bosnahersek’te yapılan Dünya Güreş Şampiyonasında yıldızlar ve büyük minikler dalında Milas’a, Muğla’ya ve ülkemize 2 altın madalya armağan etmişlerdi.

Milli Takım Antrenörümüz Abdullah Aldemir’in de başlarında olarak çıktıkları Dünya Güreş Şampiyonasında 38 kg’da Milli Takım için mücadele eden Abdullah Akdağ ile 51 kg’da Milli mayoyu giyen Ramazan Tekin, elde ettikleri Dünya Şampiyonlukları ile ülkemizi gururlandırmışlardı.

2018-2019 Spor sezonuna iki şampiyonlukla başlayan Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nin başarılı güreşçileri, yeni sezonda yeni başarılara imza atarak Milas ve Muğla’yı, katılacakları güreş müsabakalarında en iyi şekilde temsil edeceklerini belirttiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık