Milas Kapalı Spor Salonu, halen tamamlanmayı bekliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile Sodra'da yaptırılan 1000 seyirci kapasiteli Milas Kapalı Spor Salonu’nda dün incelemelerde bulunuldu.

Milas Kapalı Spor Salonu, halen tamamlanmayı bekliyor!
  • 18 October 2023, Wednesday 14:19

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş ve Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Durmuş Tayfun Uslu ile birlikte Milas Kapalı Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu. 

Hazırlanan projede 1000 kişilik spor salonu, 4 adet antrenman salonu, soyunma odaları, toplantı ve eğitim salonları, sağlık merkezi, idari bölümleri, teleskobik tribünlü olacak ve FIBA standartlarında salon parkesi ile döşenerek basketbol, voleybol, futsal ve hentbol sporları için üst seviyede maçların oynanabileceği standartlara uygun salon ölçülerine sahip olacak.

Salonun çevre düzlenmesinin yapılması için 6 Kasım’da Muğla Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkacağı, Milas Belediyesi tarafından da yol için parke çalışması yapılacağı, 2-3 ay gibi kısa bir sürede hizmete açılmasının amaçlandığı öğrenildi.

İlk hedef olarak 2021 yılı sonunda tamamlanması hedeflenen Milas Kapalı Spor Salonu tamamlanamamış, geçtiğimiz yaz dönemi için de çevre düzenlemesinin yapılması ve yeni sezon lig maçlarına yetiştirilmesi planlanmıştı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık