Milas Kaplanları 1 puanı kaptılar

İzmir Altekma: 3 Milas Belediyespor: 2 2018-2019 Türkiye Büyük Erkekler Birinci Ligi Voleybol Temsilcimiz Milas Belediyespor ligin 11. Haftasında İzmir deplasmanında karşılaştığı ligin güçlü takımlarından Altekma’ya 3-2 mağlup olmasına rağmen play oflar için çok önemli olan 1 puanı alarak Milas’a döndü.

Milas Kaplanları 1 puanı kaptılar
  • 12 December 2018, Wednesday 9:09

Ligde seri galibiyetler alan ve oynadığı 7 maçın 7 sini de üst üste kazanan ilçemiz takımı Milas Belediyespor mutlak puan için gittiği İzmir’den Milas’a eli boş dönmedi.

Kulüp Başkanı Muhammet Tokat’ın da izlediği lig karşılaşmasında Milas’ın Kaplanları maçın ilk setini 25-21 aldı. İkinci set müthiş bir çekişme içinde geçti ve seti ev sahibi takım 27-25 alarak maçta 1-1 lik dengeyi sağladı. Maçın üçüncü setinde Altekma seti 25-13 aldı ve skoru 2-1 yaptı.

Dördüncü sette toparlanan ve gerçek gücünü oyuna yansıtan ekibimiz seti 25-23 kazanarak maçta yeniden 2-2 lik dengeyi kurdu.

Taybrek Seti Nefesleri Kesti

Lig Üçüncüsü Milas Belediyespor ile lig dördüncüsü İzmir Altekma takımı arasında oynanan lig maçının son setinde her iki takımda maçı kazanmak adına müthiş bir mücadele sergilediler.

Seti 15-13 alan ev sahibi takım Altekma maçtan 3-2 lig galibiyetle ayrıldı ve haftayı 2 puanla tamamladı.

İlçemiz ve ilimiz temsilcisi Milas Belediyespor ise İzmir’de mağlup olmasına rağmen başarılı oyunu ile alkış alarak adından yine söz ettirdi ve haftayı 1 puanla kapatarak 15 puanla averajla İzmir Altekma takımının ardından dördüncü sırada haftayı kapattı.

Beşiktaşı Konuk Edecekler

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Ligde başarılı bir şekilde mücadele eden Milas Belediyespor Takımı hafta sonu, 15 Aralık Cumartesi günü Saat 14.00 te Milas Atatürk Spor Kompleksinde, Lig lideri Beşiktaş Voleybol Takımını Konuk edecek.

Maça İlginin Büyük Olması Bekleniyor

Beşiktaş ile Milas’ta Cumartesi günü çok önemli bir lig maçına çıkacak olan ilçemiz takımı Milas Belediyespor Takımı hafta sonu maçı için Milaslı voleybolseverlerden tribün desteği bekliyor.

Beşiktaş maçında taraftar desteği ile maça çıkalım ve gücümüzü gösterelim diyen sporcular, yensek de yenilsek de oynayacağımız oyunla Milas’ta voleybolun sevildiğini ve oynandığını herkese göstereceklerini belirterek Milas taraftarlarına bugüne kadar verdikleri destekleri için teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık