Milas Mahalleleri arası Çim Saha Futbol Turnuvası ile ilgili son karar açıklandı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milas Mahalleleri arası Çim Saha Futbol Turnuvası ile ilgili son karar açıklandı

Beş yıl aradan sonra ilk kez ve yine Ekinambarı Mahalle Muhtarlığı tarafından düzenlenen Milas Mahalleleri arası Çim Saha Futbol Turnuvasının Şampiyonu belli olmadı.

Mart ayı içinde başlanan ve 12 köy takımının mücadele ettikleri futbol turnuvasının 29 Nisan Pazar günü yapılan şampiyonluk maçı, karşılaşmanın 60. dakikasında Meşelik ve Akyol futbolcuları arasında başlayan gerginlikler sonrasında yarıda kalmıştı.

 

Komite kararını açıkladı

Milas Ekinambarı Futbol Komitesi, turnuvanın şampiyonluk maçı ile ilgili kararını açıklayarak müsabakanın şampiyonu olmadığını duyurdu.

Geçtiğimiz günler içinde yapılan açıklamada Turnuva Komitesi Başkanı Mehmet Yiğit, şampiyonluk maçının tekrarının olmayacağını da sözlerine ekledi.

Şampiyonluk karşılaşmasında futbolcuları olaylara karışan Meşelik ve Akyol futbol takımlarının ikisinin de turnuva ile ilgilerinin kesildiğini vurgulayan Komite Başkanı Mehmet Yiğit, 19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle 16 Mayıs Çarşamba günü saat 12’de Milas Stadyumunda Milas Kaymakamlığı ile Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü etkinliği olan “Şampiyonlar Karşılaşıyor” gösteri maçı sonrasında Ekinambarı Futbol Turnuvasının da ödüllerinin dağıtılacağını söyledi.

 

Şampiyonlar karşılaşıyor

Sanayispor / Köygücü-Gençlikspor

Milas Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü Gençlik Haftası Şampiyonlar Karşılaşıyor Futbol Müsabakasında 16 Mayıs Çarşamba günü Saat 12’de Milas Stadyumunda sahaya Milas Arena Kaymakamlık Futbol Turnuvası Şampiyonu Sanayispor ile Ekinambarı Kaymakamlık Futbol Turnuvası Üçüncüleri Köygücü ile Gençlikspor Karma Futbol Takımları karşı karşıya gelecekler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık