Milas Mehmet Güçlü Güreş Merkezinden Rio Olimpiyatlarına

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Milas Mehmet Güçlü Güreş Merkezinden Rio Olimpiyatlarına

1994 Muğla Fethiye doğumlu genç güreşçimiz Süleyman Atlı, Rio Olimpiyatlarında Milli Takım Forması ile Türkiye’yi temsil edecek.

Güreş hayatına 2005 yılında Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezinde başlayan ve burada Mehmet Güçlü, Mustafa Boylu, Bünyamin Emik, Abdullah Aldemir isimli antrenörlerden güreş eğitimi alan, ilimiz ve ilçemizde yapılan güreş turnuvalarında çeşitli dereceler elde ederek ismini duyuran başarılı güreşçimiz Süleyman Atlı sayısız başarılarına bir yenisini daha eklemek için Brezilya’nın Rio Kentinde yapılan olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek.

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezinde yetişen ve başarılı bir güreşçi olan Süleyman Atlı halen Ankara TEDAŞ Spor Kulübünün lisanslı sporcusu olarak güreş yaşamına devam etmektedir.

Gençler Kategorisinde Güreş’te uluslararası Avrupa ve Dünya Şampiyonluklar elde eden Süleyman Atlı son olarak geçtiğimiz ay içinde yapılan 2. Dünya Olimpiyatlar Kalifikasyon Turnuvasında şampiyon olarak olimpiyatlarda Milli Mayoyu giyme hakkını kazandı.

Başarı Dileklerini Bir

Afişle Perçinlediler

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi önüne asılan bir afişle başarılı güreşçimiz Süleyman Atlı’ya Rio Olimpiyatlarında başarılar dileyen Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy ile sporcumuzun antrenörleri ile Güreş Eğitim Merkezimiz personeli Süleyman Atlı’nın, hem Milas’ı hem Muğla’yı hem de ülkemiz Türkiye’yi başarıyla temsil edeceğini belirttiler.

Genç sporcumuz Süleyman Atlı’ya Rio Olimpiyatlarında gazetemiz ve Milas adına başarılar diliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık