Milas sahasında çalışmalar sürüyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Milas sahasında çalışmalar sürüyor
  • 22 September 2018, Saturday 7:25

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından başlatılan Milas Stadyumunda suni çim ve yenileme çalışmaları yüklenici firma tarafından sürdürülüyor.

Bir ay önce başlayan çalışmalarda sahanın çim zemini kaldırıldı ve toprak düzeltme çalışmaları başlandı.

2018-2019 futbol sezonuna yetiştirilmeye çalışılan Milas Stadyumunun antrenman anlamında devre dışı kalmasıyla yeni sezon lig mücadelesine hazırlanan Milas futbol kulüpleri antrenman yapacak saha bulamama sıkıntısı yaşamaya başladılar.

30 yıl önce yapılan Milas Şehir Stadyumu mevcut hali ile ne antrenman ne de lig maçlarının ağırlığını kaldıramaz hale gelmiş ve modern bir stadyum ihtiyacı ortaya çıkmıştı.

Modern Stadyuma Kavuşuyor

Milas spor kulüpleri ile sporcuların özlemini çektiği modern görünümlü zemini suni çim olacak bir stadyum için 1 ay önce düğmeye basan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Milas Şehir Stadyumunun önce zemini değiştirilecek ve suni çim yapılacak. Açık tribün, elektronik skordbord, aydınlatma, kapalı tribünün mevcut oturma yerleri ve koşu parkuru de yapılacak çalışmalar içersinde olduğu belirtilerek stadyumla ilgili bakım onarım çalışmalarının en kısa süre tamamlanarak yeni futbol sezonuna yetiştirilmeye çalışıldığı vurgulandı.

Lige yetişmesi mümkün görükmüyor

2018-2019 Muğla Amatör Küme Ligi Futbol Sezonu 29-30 Eylül’de U12 ligi ile başlayacak.6-7 Ekim’de U15 ligi müsabakaları ile devam edecek. 13-14 Ekim’de Birinci Amatör Küme Ligi karşılaşmaları ve 27-28 Ekim’de Süper Amatör Küme ligi maçları oynanmaya başlayacak.

Aralık  ayına yetiştirilmeye çalışılan Milas Stadyumunun futbola hizmet edemeyecek olması nedeniyle başlayan futbol liglerinde ilçemiz takımları lig maçlarını Milas’a en yakın Ören, Güllük, Selimiye Stadyumlarında oynamak zorunda kalacaklar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık