Milas spor camiası üzgün …

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milas spor camiası üzgün …

2016 - 2017 spor sezonunda Muğla Süper Amatör Futbol Liginde şampiyon olan ilçemiz temsilcisi Yeni Milasspor, kırk yıl sonra gelen şampiyonluğa sevinemedi.

Şampiyonluk sonrasında Muğla Atatürk Stadyumunda BAL beşinci sırada bitirerek Ortaca Belediyespor’un ardında kalan Yatağanspor ile baraj karşılaşması oynayan ekibimiz, müsabakayı penaltı atışlarıyla kaybederek Bölgesel Amatör Lige yükselme özlemini yeni sezona bıraktı.

Cenk Atasoy’un Teknik Sorumluluğunu üstlendiği Muğla Süper Amatör Futbol Ligi Şampiyonu Yeni Milasspor, 22 Nisan Cumartesi günü Muğla Atatürk Stadyumunda oynadığı tek maçlık karşılaşmada Yatağanspor karşısında ilk yarıyı 2 - 0 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında 2 gol bulan Yatağanspor maç uzatmaya taşıdı. Uzatmalarda da sonuç değişmeyince BAL’da oynayacak takımı penaltı atışları belirledi.

Penaltı atışlarında rakibi Yeni Milasspor’dan daha başarılı olan Yatağanspor 2017 - 2018 sezonunda yeniden BAL Liginde yer alırken, Muğla Süper Amatör Ligi Şampiyonumuz Yeni Milasspor şampiyon olduğu ligde yeni sezonda yeniden mücadele edecek.

 

2 gole mani olmadık

Muğla Atatürk Stadyumunda oynanan BAL’a yükselme maçında rakibi Yatağanspor’a penaltı atışlarıyla yenilen ilçemiz takımı Yeni Milasspor’un son dakikalarda ve penaltılarla kaçan BAL Ligi özlemi Yeni Milasspor taraftarlarını ve Milas’ı üzdü.

Yeni Milasspor Futbol Takımı Antrenörü Cenk Atasoy, maç sonrasında yaptığı açıklamada sporcularının müsabakada özellikle maçın ilk yarısında oynadığı futboldan çok memnun olduğunu belirterek, “Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibimizin attığı 2 gole mani olmadık” dedi.

 

Penaltı atışlarında başarısız olduk

BAL’da yer almayı çok istediklerini vurgulayan Teknik Sorumlu Cenk Atasoy, “Penaltı atışlarında sporcularımız aşırı gergindiler. Antrenmanlarda çalıştığımız penaltı vuruşlarını müsabakada tekrar edemediler ve çok istediğimiz BAL’da yer alma özlemimizi bu sene gerçekleştiremedik” dedi.

 

Takdir Yeni Milasspor Kulüp Başkanı ve yönetimindir

BAL ligindeki baraj maçında Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlarına Dernek Başkanına, Amigomuza Yeni Milasspor Yönetimine ve özveriyle mücadele eden futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum diyen Atasoy, 2017 - 2018 sezonunda takımın başında olup olamayacağı sorusuna ise, “Bu konudaki takdir Yeni Milasspor Kulüp Başkanı ve yönetimindir” diye yanıtladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık