Milas Spor Salonunu Bekliyor

1980’li yıllarda Muğla İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yapılan ve günümüze kadar Milas sporuna ve sporcusuna hizmet eden Atapark'ta yer alan Kapalı Spor Salonu uzun süredir yıkılmayı bekliyor.

Milas Spor Salonunu Bekliyor

2018-2019 Spor sezonu başında  yıkılması gündeme gelen ve bu nedenle kapatılan Kapalı Spor Salonu yaklaşık 1 yıldır atıl halde duruyor.

Milas Kapalı Spor Salonunun kapatılması ile salon sporları yapan Milas spor kulüpleri geçen sezon kulüp antrenmanlarını ya okul bahçelerinde ya da Milas Belediyesi tarafından yapılan işletmeciliği Muğla Büyükşehir Belediyesince yapılan Atatürk Spor Kompleksinde yaparak lig müsabakalarına çıktılar.

Spor Salonu Yenilenmeyecek mi?

Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğünce yapılan Milas Kapalı Spor Salonu’nun ne zaman yıkılarak yeni ve modern bir salonun yapılacağı konusunda net bilgilerin kendilerine söylenmesini isteyen spor kulüpleri, spor salonu yıkılarak en kısa zamanda yenisinin hizmete girmesini ya da salonda tadilat ve tamirat çalışmaları yapılarak mevcut spor salonunun açılmasını istediler.

 2018-2019 Sezonunda yaşadığımız mağduriyeti yeni sezonda bir kez daha istemiyoruz diyen Milas Spor Kulüpleri, Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden  konu ile ilgili ayrıntılı bilgilendirme beklediklerini söylediler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık