Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Stadyumu kırmızı beyaz..

​​​​​​​Geçtiğimiz hafta içerisinde Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, İlçe Müdürü Nihat Ekinciler ve İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen yenilenen Marmaris İlçe Stadyumu’nun son durumunu görmek için basınla İlçe Stadında buluşarak yapımı tamamlanma aşamasında olan şehir stadyumunda yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular.

Milas Stadyumu kırmızı beyaz..

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “UEFA standartlarında yüksek kalitede suni çim döşenen saha, 1500 kişilik tribün planlaması ve gece-gündüz saha aydınlatmasıyla örnek olacak. Tribün koltuklarının renkleri konusunda ise bildiğiniz üzere bakanlığımızın renkleri kırmızı beyazdır. Bu yalnızca Marmaris’e özgü bir uygulama değildir. Birkaç faktör vardır bununla ilgili.  Siyah renk çok fazla güneş ışığı aldığı için çabuk bozulmaktadır. Milas ve Ortaca statlarında da hâkim olan rengimiz kırmızı beyazdır” dedi.

“Profesyonel liglerde futbol takımları olan futbol kulüplerinin stadyumundaki tribün renkleri o kulüplerin kendi renkleri olarak kalabilir” açıklamasında bulunan Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman, Milas Şehir Stadyumu ile ilgili olarak ta gazetemize bir açıklama yaparak Milas stadyumunda açık tribünün koltuk renklerinin kırmızı beyaz olduğunu ilerleyen günlerde kapalı tribündeki koltuklarının renginin de kırmızı beyaza çevrilebileceğini söyledi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis