Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Veteranları Basketbolda Kazandılar

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Milas Veteranları Basketbolda Kazandılar

Maçın Hakemleri: Bedir Karabörtlü, Mine Alparslan, Sakine Candemir, Aynur Akgül, Bahtınur Apaoğu

Milas Veteranları: Fatih Gürpınar, Kahraman Karaisaoğlu, Fatih Yalçın, Uğurcan Yıldız, And Akdeniz, M. Ali Eryiğit, Ferdi Aşıcı, Hüseyin Beçinli, Ahmet Ege Oğultürk, Can Alaçeşme

Antrenör: Can Alaçeşme

Bodrum Legends: Emre Öner, Necmi Cavlı, Şakir Özdemiroğlu, Cem Köprülüler, İlyas Ebrem, C.Onur Candar, Mahmut Yazoğlu, Çetin Öncü, Sarp Birin

Antrenör: İsmail Ulucan

8 Veteran Basketbol Takımının katıldıkları Muğla Veteranlar Basketbol Liginde mücadele eden ilçemiz takımı Milas Veteranları Basketbol Takımı gruplarının en iyi takımlarından biri olan Bodrum Legends takımını güzel bir oyun sonrası farklı bir skorla yenerek karşılaşmayı izleyen Milaslı sporseverlerden alkış aldılar.

Karşılaşmanın ilk periyodunu 19 - 15 ikinci periyodunu 36 - 17 üçüncü periyodunu 52 - 32 ve son periyodunu 61 - 46 alan ilçemiz takımı son derece zevkli ve heyecanlı geçen karşılaşmadan galip ayrılarak haftayı 2 puanla kapattılar.

Milas Spor Salonu’nda 20 Mart Pazar günü oynanan Veteranlar Basketbol Ligi karşılaşmasında maçın hâkimi ilçemiz takımı oldu. Her iki takımın sporcuları maç içinde ve maç sonrasında birbirleri ile son derece dosthane ve centilmence davranışları nedeniyle de maçın izleyenleri tarafından alkışlanarak takdir edildiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis