Milas’a Gümüş Madalya kazandırdı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milas’a Gümüş Madalya kazandırdı

Milas’ın bireysel sporcularından biri olan 16 yaşındaki Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi Öğrencisi Kos Adası doğumlu Mehmet Sarı, Mayıs ayı içinde Atina Elefsina’da katıldığı Avrupa Halter Şampiyonasında Powerlifting dalında Avrupa ikincisi oldu ve ilçemiz Milas’a Gümüş Madalya kazandırdı.

77 Kiloda müsabakalara katılan Avrupa İkincimiz Mehmet Sarı, Atina’da yapılan Avrupa Halter Şampiyonası ile ilgili gazetemize açıklama yaparak başarısında pay sahibi olan antrenörü Ozan Erkan’a ve Milas Arena Cross Fitness Spor Salonu Sahibi Hocası Sercan Günay’a teşekkür etti.

Atina Turnuvasına 3 aydır hazırlandığını belirten genç sporcumuz Mehmet Sarı, İstanbul ve Milas’ta bu turnuva için hazırlık yaptığını söyledi.

Geçtiğimiz günler içinde Atina’da kazandığı ikincilik madalyası ile birlikte Milas’ta koçluğunu yapan Arena Cross Fitness Salonuna gelen Milas’ın Bireysel Sporcularından Mehmet Sarı, yeni hedefinin Dünya Şampiyonluğu yarışması olduğunu vurgulayarak, yeni başarılara ulaşabilmek için çok çalışacağını belirtti.

 

Sporcusunu kutladı

Milas Arena Cross Fitness Spor Salonu sahibi ve işletmecisi Sercan Günay, başarılı sporcu Mehmet Sarı’yı kutlayarak yaptığı açıklamada, Halter sporcusu Mehmet Sarı’nın istikbal vaat eden bir sporcu olduğunu belirterek, “Dünya Şampiyonasına hazırlanmasında da sporcumuza desteğimiz devam edecektir” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık