Milas’a şampiyonluk yakıştı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Milas’a şampiyonluk yakıştı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, tarafından düzenlenen Bahar Kupası Veteranlar Voleybol Turnuvasında Milas Belediyesi Veteran Voleybol Takımı Şampiyon oldu.

 

Muğla Büyükşehir

Vetaranları: 3

Marmaris Belediye

Vetaran Takımı: 2

14 Mayıs Cumartesi günü Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla Düverek Spor Salonu’nda yapılan voleybol turnuvası 4 veteran takımı arasında oynandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Marmaris Belediyesi, Milas Belediyesi ve Datça Kent Konseyi Veteran Takımları’nın katıldıkları turnuvada günün ilk maçında ev sahibi Muğla Büyükşehir takımı Marmaris Belediye Veteran takımını 3 - 2 yendi ve turnuvanın final maçını oynama hakkını kazandı.

 

Milas Belediyesi

Veteran Takımı: 3

Datça Kent Konseyi

Vetaran Takımı: 2

Günün ikinci karşılaşmasında ilçemiz takımı Milas Belediyesi Vetaran takımı rakibi Datça Kent Konseyi Veteran takımı karşısında ilk iki seti kaybetti.

Datça ilk seti 25 - 13 ikinci seti 25 - 18 alarak maçta 2 - 0 öne geçti.

Karşılaşmanın üçüncü setinde Milas seti 25 - 9 gibi net bir skorla kazanarak skoru 2 - 1 yaptı. Maçın dördüncü setinde her iki takım adına müthiş bir müsabaka oynandı ve Milas seti 25 - 22 alarak maçta dengeyi sağladı.

Karşılaşmanın taybrek setinde iyi bir oyun ortaya koyan ilçemiz takımı seti 15 - 9 aldı ve karşılaşmadan 3 - 2 galip ayrıldı.

Vetaranlar Muğla Voleybol Turnuvası’nın ilk gün sonrasında turnuvaya katılan 4 takım sporcuları yine Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ve Turizm Spor Müdürü Ali İnan’ın iyi ev sahipliğinde birlikte bir akşam yemeğinde buluştular ve birlikte eğlenerek final maçlarının sohbetini yaptılar. Son derece keyifli ve eğlenceli geçen akşam yemeğinde turnuvaya katılan takımlar getirdikleri hediyeleri diğer takım sporcularına vererek güzel bir dostluk örneği sergilediler.

 

Final Karşılaşmaları

Üçüncülük Maçı

Datça Kent Konseyi: 3

Marmaris Veteranları: 0

Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteranlar Voleybol Turnuvası’nın final gününde 15 Mayıs Pazar günü önce turnuvanın üçüncülük dördüncülük maçı oynandı. Datça Kent Konseyi Takımı rakibi Marmaris Belediyesi Vetaran takımını güzel bir oyun sonrası 3 - 0 yendi.

 

Şampiyonluk Maçı

Milas Belediye

Veteranları: 3

Muğla Büyükşehir Bld. 

Veteranları: 2

Turnuvanın şampiyonluk maçında ise Milas Belediyespor Vetaran Takımı ile ev sahibi Muğla Büyükşehir Belediye Vetaran Takımı karşı karşıya geldiler.

Milas Belediye Veteran Takımı ilk maçta olduğu gibi karşılaşmanın ilk iki setine kötü başladı ve 2 - 0 mağlup duruma düştü.

Muğla takımı ilk seti 25 - 15 ikinci seti 25 - 23 aldı. Maçın üçüncü setinde toparlanan Milas takımı seti 25 - 16 alarak skoru 2 - 1 yaptı. Maçın dördüncü setinde her iki takımda iyi bir oyun ortaya koydular son derece çekişmeli ve heyecanlı geçen seti Milas 25 - 22 alarak maçta 2 – 2’lik dengeyi sağladı.

Şampiyonluk maçının son setin olan taybrek setinde Milas takımı daha iyi oynayan takım oldu ve seti 15 - 10 aldı. Bu skorla maçı 3 - 2 kazanan Milas Belediyesi Veteran Takımı turnuvanın şampiyonluğunu kazanarak şampiyonluk kupasını aldı.

 

Turnuva Ödül Töreni

Turnuvanın ödül töreninde dört takıma kupaları verildi. Turnuvaya katılan 4 takımın sporcularına da turnuva komitesi tarafından madalyaları dağıtıldı.

Turnuva Şampiyonu: Milas Belediyespor Vetaran Takımı

Turnuva İkincisi: Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Takımı

Turnuva Üçüncüsü: Datça Kent Konseyi

Turnuva Dördüncüsü: Marmaris Belediyesi Veteran Takımı

Turnuvanın En Değerli Sporcusu: Buket Açar - Milas

Turnuvanın En İyi Smaçörü: Ünsal Çelik - Milas

Turnuvanın En İyi Liberosu: Hüseyin Açar - Milas

Turnuvanın En İyi Pasörü: Ali Boz - Muğla    

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık