Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milasgücü Antrenmanları Neşeli Geçiyor

Türkiye Masterlar Veteranlar Futbol Federasyonunca Mayıs ayı içinde Antalya'da yapılacak olan Futbol Şampiyonasında ilçemizi temsil edecek olan Milasgücü Masterlar Futbol Takımının şampiyona hazırlıkları sürüyor.

Milasgücü Antrenmanları Neşeli Geçiyor

Şampiyonaya buldukları açık alanlarda yaptıkları antrenmanlarla ve Şehir Stadyumundaki çalışmalarla hazırlanan Milasgücü Masterlar Futbol Takımı, geçen hafta içerisinde takım futbolcularından Nusret Sezgin'e antrenman sonrasında süpriz bir doğum günü kutlaması yaptılar.

Milasgücü Masterlar Futbol Kulübü Başkanı Mustafa Orcan ve takımın teknik sorumlusu Hasan Ali Arıkan'ın da yer aldıkları kutlama törenine takımın diğer sporcuları da katıldılar.

Geçen hafta içersinde Aydın'da İncirliova Masterlar Futbol  Takımıyla bir antrenman karşılaşması yapan Milasgücü Masterlar Futbol Takımı, karşılaşmadan 5-4 mağlup ayrılmıştı.

Antrenman karşılaşması ve Masterlar Şampiyonasıyla ilgili olarak bir açıklama yapan takımın teknik sorumlusu Hasan Ali Arıkan ve Kulüp Başkanı Mustafa Orcan "Yeni kurulan bir takımız ve aramıza yine yeni futbolcu katılımları olmaktadır; bu anlamda futbolcuların birbirlerini tanıması adına haftanın 2 günü antrenman yapmaktayız.

Pandemi nedeniyle getirilen yasaklar sonrası hafta sonları yapmak istediğimiz hazırlık maçlarını yapamıyoruz.

Takım olarak şampiyonaya kadar her hafta bir maç yapmak istiyoruz.Ancak hazırlık maçları anlamında sıkıntılar yaşadığımız bir gerçektir.

İncirliova maçının skoru bizim için önemli değildir, maçta girilen pozisyonlar ve futbolcular arasındaki uyum daha önemlidir.

Bu nedenle fırsat bulduğumuzda her hafta sonu maç yaparak ve hafta içi antrenmanlarla Mayıs ayındaki Antalya Masterlar Futbol Şampiyonasına hazırlanıp, ilçemizi bu turnuvada basarıyla temsil edeceğiz "dediler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis