Milasgücü liglerde yok

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Milasgücü liglerde yok
  • 22 September 2018, Saturday 7:27

1987 yılından bu yana futbolda Amatör Küme Ligleri’ne katılan ilçemiz spor kulübü Milasgücü, 2018-2019 spor sezonunda ilk kez lig maçlarında yer almıyor.

1987 yılında kulüp başkanlığı görevini üstlenen Güray Turgay liglere katılamamaları ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, spor kulüplerinin içinde bulunduğu mevcut sorunlar ve sıkıntılar nedeniyle bu yıl ligin ilk yarısında lig mücadelesine katılmama kararı aldıklarını söyledi.

Milas Şehir Stadyumu’nun bakımı ve zemin yenileme çalışmaları nedeniyle antrenman sahası bulmakta zorlandıklarını vurgulayan Başkan Güray Turgay, antrenman yapabileceğimiz en yakın saha Milas Arena’da zeminin bozuk olması nedeniyle futbolcuların her an sakatlanma riskinin yüksek olduğunu belirterek, “sahaya futbolcuların götürülmesinde bile zorluklar yaşıyoruz” dedi.

Yaşadığımız tüm bu maddi ve manevi zorluk ve sıkıntılar nedeniyle içinde bulunduğumuz bu sene lig maçlarına Milasgücü olarak katılmama kararı aldıklarını bir kez daha yineleyen kulüp başkanı Güray Turgay, 2018-2019 futbol sezonunda liglere katılacak tüm spor kulüplerine başarı dileklerini ilettiğini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık