Milasgücü Masterları Vatan Kupasıyla Döndü

​​​​​​​TURNUVA DEĞERLENDİRMESİ

Milasgücü Masterları Vatan Kupasıyla Döndü

Milasgücü Masterlar Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Hasan Ali Arıkan ve Takımın oluşmasında önemli bir rol oynayan Takımın Başkanı Mustafa Orcan gazetemize yaptıkları açıklama ile Antalya Masterlar Futbol Turnuvası’nı değerlendirdiler.

Milasgücü Masterlar Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Hasan Ali Arıkan değerlendirmesinde şunları söyledi:

"17-24 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Masterlar Veteranlar Futbol Federasyonu’nun düzenlediği federasyona bağlı takımlarla oluşumlarını yeni tamamlayan futbol takımlarının katıldıkları bir  şampiyonadan Milas'a elimiz boş gelmedik.

Şampiyonanın Vatan Kupası’nı ilçemize getirmenin sevincini yaşıyoruz..

7 grupta 29 futbol takımının iştirak ettiği futbol şampiyonasına açıkçası istediğimiz şekilde hazırlanamadık.

Pandemi nedeniyle antrenmanlarımızı düzenli yapamadık.

Tam kadro antrenman yapma şansını bulamadık. Takımımıza yeni katılan Milas'ın dışından aramıza gelen futbolcularımızla Antalya'da bir araya geldik.

Kura çekiminde şampiyonanın en güçlü takımlarıyla aynı grupta yer aldık.

Başarılı olabilmek için takımdaki tüm arkadaşlarımızla özveriyle mücadele ettik.

Şampiyonada oynadığımız toplam 6 maçta 1 mağlubiyet 5 galibiyet aldık.

Şampiyonanın ilk maçında Akçaabat Masterlarıyla oynadık ve maçı 3-2 kaybettik.

Şampiyonaya şanssız bir mağlubiyetle başladık, ancak moralimizi üst seviyede tuttuk.. İkinci maçımızda İstanbul Selimiye Masterlarıyla karşılaştık ve 3-0 lık bir skorla maçtan ayrıldık.

Grubumuzda üçüncü karşılaşmamızı Kastamonu Masterlarıyla yaptık ve 6-2 bu takımı yendik ve grup ikincisi olduk.

Grubumuzda oynadığımız ilk maçta aldığımız tek mağlubiyet grup birinciliğimizi engelledi.

Şampiyonada yolumuza Vatan Kupası’nda devam ettik ve bu kupa için eleme maçları oynadık.

Çeyrek finalde Erzincan 3 Şubat takımını 5-1, yarı finalde Kelkitspor'u 2-0 ve finalde Bartınspor'u 2-1 yenerek şampiyonanın Vatan Kupası’nı kazandık.

5 maçta 20 gol atıp 7 gol yedik.

Yeni oluşan bir takım olarak ilk kez katıldığımız bir turnuvada elde ettiğimiz bu başarı oldukça önemlidir. Şampiyonada ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum.

Şampiyonadaki Selimiye maçı dışındaki tüm maçlarımız web kanalından, you tube'den yani dijital kanaldan izlendi. Face booktan 8000 bin kişi maçlarımızı izlemiş. Ayrıca Kanal 52 de  final maçımızı futbolseverlerle buluşturdu.

Antalya Şampiyonası’nın en sevindirici ve bizim için en önemli yanı Milasgücü Masterlarını şampiyonanın favorisi olarak görülmesiydi..Turnuvada oynadığımız müsabakaları diğer takımların futbolcuları ve yöneticilerinin de izlemesi bizim turnuvanın en fazla takip edilen takımı olduğumuzu ispat etmiştir.

Şampiyonada takım olarak ilçemize yakışır bir duruş sergiledik. Takımımızın kadrosundaki tüm futbolcularımız, saha içerisinde  mücadele eden, yedek kulübesinde yer alan tüm futbolcularımız davranışlarıyla ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiler.

Maçlarda tekmeye kafa koyan, kanayan burunla oynayan, sakatlanma pahasına mücadeleyi sürdüren futbolcularımızla Vatan Kupası’ndan alnımız dik, başımız yukarıda ve şampiyon olarak ayrıldık ve ilçemize bir şampiyonluk ve  bir kupa kazandırdık.

İlk kez katıldığımız Antalya Şampiyonasında asıl kazancımız Milasgücü Masterlar Futbol Takımı olarak eksikliklerimizi görmek oldu. Ekibimizin birlik ve beraberlik içersinde neleri yapabileceğini anladık.

Önümüzdek yıllarda Milasgücü Masterları olarak daha güzel başarının içersinde olacağımıza inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerimle şampiyonada özveriyle mücadele ederek ilçemizi temsil eden takımımızın tüm futbolcularına teşekkür ediyorum.

Yeni şampiyonalarda yeni başarılara imza atma inancımla  şampiyonluğumuzda emeği geçen herkesi kutluyorum"

Milas'ı En İyi Şekilde Temsil Ettik

Milasgücü Masterlar Futbol Takımı Başkanı, takımın kurucusu Mustafa Orcan da gazetemize  Antalya Masterlar Futbol Turnuvasını değerlendirerek "Turnuvadaki en büyük başarımız kısa bir zaman içersinde bize inanan, güvenen ve bizim de inanınıp güvendiğimiz futbolcularla oluşturduğumuz bir takımla ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek olmuştur" dedi.

Mustafa Orcan yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “Antalya Masterlar Futbol Turnuvası’nda isminden her maçta söz ettiren, şampiyonanın tüm maçlarında övgüyle sözü edilen bir takım olduk.

İlçemizi en iyi şekilde temsil ettik. İlçemiz adına ilk kez katıldığımız bir turnuvada Milasgücü adına şampiyonluk ve kupa kazanmaktan daha büyük bir hedefimiz olan turnuvanın en renkli ve adından söz ettiren bir takımını şampiyonada herkese göstermekti ki takımımız hem saha içi mücadelesi hem de saha dışındaki kişiliklerine yakışır davranışlarıyla  şampiyonaya damgalarını vurdular ve bizleri çok sevindirdiler.

İlçemiz Milas adına katıldığımız Masterlar Veterenlar Federasyonuna bağlı futbol takımlarının katıldıkları şampiyonada, Milagücü Masterları olarak ilk hedefimizi gerçekleştirdik ve ilçemizin adını en iyi şekilde duyurduk.

Saha dışında yeni dostluklar kurduk, turnuvaya katılan tüm takımlarla dostane bir ilişki oluşturarak ilçemizin ismini duyurmak adına olumlu ve güzel birliktelikleri gerçekleştirdik

Elbette hakkımızla mücadele ederek kazandığımız Vatan Kupası tüm hedeflerimizin dışında bizleri çok mutlu etmiştir.

Antalya'da ilçemiz adına katıldığımız futbol turnuvasında bu başarılarımızı Milasgücü ve Milas olarak elde ettik.

Milasgücü büyük bir ailedir demiştik ve bu ailenin bireyleri olan ister Milaslı olsun isterse Milas dışından aramıza katılan, ilçemiz adına sahada mücadele eden takımımızın tüm futbolcularını kutluyor ve hepsine tek tek teşekkür ediyorum.

Milasgücü Masterlar Futbol Takımıyla gurur duyuyorum.

Kadromuzdaki futbolcularımız ve aramıza yeni katılacak futbolcularımızla yeni turnuvalarda ilçemizi başarıyla yine temsil edeceğimize inanıyorum.

Herkese selam ve sevgilerimi gönderiyorum.”

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık