Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milasgücü Masterlarına Destekler Sürüyor

2020-2021 Spor sezonunda Masterlar Liginde ilçemizi temsil edecek olan Milasgücü Masterlar Futbol Takımı, Mayıs ayı içersinde Antalya Kemer'de Masterlar Ligi’ne katılacak Futbol Takımlarının yer alacağı Masterlar Futbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor.

Milasgücü Masterlarına Destekler Sürüyor

Hedeflerini Antalya Şampiyonası’nda iyi futbol ve Milas'ın en iyi şekilde tanıtımı olarak belirten Milasgücü Masterlar Futbol Takımı Başkanı Mustafa Orcan "Biz Büyük Bir Aileyiz" sloganı ile yola çıktıklarını vurgulayarak, “turnuvaya hazırlıklarımızla birlikte turnuvada yer alabilmek için sponsor arayışlarımız da devam ediyor” dedi.

Destekler Güllük'ten

Milasgücü Masterlar Futbol Takımına bir destek de Güllük'ten geldi.

Güllük Mandalya Liman Hizmetleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Balķır Milasgücü Masterlar Futbol Takımı’na yaptığı destekle katkı verdi.

7 Nisan Çarşamba günü Güllük Mandalya Liman İşletmesine  giden Milasgücü Masterlar Kulüp Başkanı Mustafa Orcan ve Takımın Teknik Sorumlusu Hasan Ali Arıkan, bir süre destekleyicileri Nevzat Balkır ile görüşerek Milasgücü Masterlar Spor Kulübü’nün sportif faaliyetleriyle ile ilgili bilgi paylaşımında bulundular. Milasgücü Formasını Nevzat Balkır'a veren Kulüp yöneticileri, verdikleri destek için Nevzat Balkır'a teşekkür ettiler.

Milasgücü Masterlar Kulüp Yöneticilerinin kendisine yaptıkları ziyaretten dolayı mutlu olduğunu vurgulayan Nevzat Balkır, Milasgücü Masterlar Takımına Antalya Şampiyonasında başarılar diledi.

Bir destekte Kanyon Veterinerlik’ten

Milasgücü Masterlar Futbol Takımı Yöneticileri Kulüp Başkanı Mustafa Orcan ve Takımın Teknik Sorumlusu Hasan Ali Arıkan Güllük'teki ikinci ziyaretlerini Kanyon Veteriner Ecza Deposu Limited Şirketi Sahibi Eray Özdemir'e gerçekleştirdiler.

Eski bir futbolcu olan Eray Özdemir, Milasgücü Masterlar Futbol Takımının sportif etkinliklerini yakından  takip ettiklerini belirterek, Milasgücü Masterlarına hem turnuvada hem de ligde başarı dilediğini söyledi.

Milasgücü Masterlar Kulüp Başkanı Mustafa Orcan ve Teknik Sorumlu Hasan Ali Arıkan takıma yapılan desteklerle ilgili olarak yaptıkları açıklamada, Milasgücü Masterlar Futbol Takımı’na destek veren herkese teşekkür ettiklerini söyleyerek,  Milasgücü Masterlarını ve sportif çalışmaları yoluyla Milas'ı en iyi şekilde temsil etmek için çaba gösterdiklerini belirttiler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis