Milasgücü ‘Muğla Şampiyonu’ oldu: Hedef Denizli!

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Milasgücü ‘Muğla Şampiyonu’ oldu: Hedef Denizli!

2018 - 2019 Futbol sezonunda Muğla U15 Futbol Liglerinde ilçemiz Milas’ı temsil eden Milasgücü, Muğla’da katıldığı ve Muğla Şampiyonluğu için 3 takımla mücadele ettiği Play Off karşılaşmalarında oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak gruptan lider olarak çıkmayı başardı.

6 puanla Muğla U15 Play Off Grubu şampiyonu olan Milasgücü, bu başarısıyla ilçe ve il şampiyonu olarak 16 Mayıs 2018 tarihinde Denizli’de yapılacak olan U15 Türkiye Şampiyonasında ilçemizi ve ilimizi temsil edecek.

Antrenörlüğünü Mehmet Kabak’ın yaptığı Milasgücü U15 Futbol Takımı, Denizli’de oynayacağı şampiyona maçları için antrenmanlarını Milas Sehir Stadyumunda sürdürüyor.

 

Destek bekliyorlar

Milasgücü Spor Kulübü Başkanı Güray Turgay, Denizli’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası öncesinde yaptığı açıklamada, şampiyonaya gidecek futbol takımı için destek beklediklerini belirtti ve 2018 - 2019 futbol sezonunda alt yapıda Türkiye Şampiyonalarında mücadele edecek olan son takım olan Milasgücü’nün, Milas’ı temsilen katılacakları Denizli U15 Türkiye Şampiyonasında genç sporcularının sahada ellerinden geleni yapacaklarını, hedeflerinin iyi futbol ve başarılı sonuçlarla Milas’a dönmek olduğunu söyledi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık