Milasgücü U 15 takımı Muğla Play Off maçları oynayacak

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Milasgücü U 15 takımı Muğla Play Off maçları oynayacak

Muğla U 15 Ligi A grubu müsabakasında Milasgücü takımı Milas Gençlikspor takımını 5 - 2 yenerek Muğla Play Off maçları oynama hakkını kazandı.

Ligin tamamlanmasına 3 hafta kala en yakın rakibi Bodrumspor’un önünde 22 puanla liderlik koltuğunda oturan ilçemiz takımı Milasgücü kalan maçlarına bakmaksızın Muğla’da yapılacak olan Play Off müsabakalarında B grubu ikincisi Ortaca Belediyespor ile Ocak ayı içinde Muğla temsilciliği için karşılaşacak.

Maçın Hakemleri: Erdal Sorgun, H. Can Ünal, Eren Nazmi Yılmaz

Milasgücü: Şerafettin, Ozan, Enver, Halil, Kenan, Fırat, Mahmut, Emander, Fikret, Ömer, Muhammed Resul

Yedekler: Mehmet, Mirza, Batuhan, Osman, Hayrullah

Antrenör: Mehmet Kabak

Milas Gençlikspor: Mahsun, Serhat, Özgür, Mert, Ahmet, Murat, Hakan, Engin, Muhsin, Muhammet, Kerem

Yedekler: Barış, Rojhat, Oktay, Yusuf, Ege, Sezgin

Antrenör: Ali Akın Çilek

Lig lideri Milasgücü ilçemizin diğer temsilcisi Milas Gençlikspor karşısında maçı fiziki üstünlüklerini de kullanarak 5 - 2 kazandı. Maçın ilk golü Milas Gençlik’ten geldi. Hakan’ın attığı gole Milasgücü Ömer ile cevap verdi. Beraberlik sonrası gelişen Milasgücü atakları golle sonuçlandı. Fikret üst üste 2 gol atarak skoru Milasgücü adına 3 - 1 yaptı.

Ömer penaltı vuruşu ile skoru 4 - 1’e taşıdı. Milasgücü maçın ikinci yarısında da atak ve etkili oynadı. Emin Milasgücü adına beşinci golü atarak skoru 5 - 1’e getirdi. Maçın son golü yine Milas Gençlik’ten Oktay ile geldi ve maç Milasgücü’nün 5 – 2’lik galibiyeti ile tamamlandı.

 

Yeni Milas Play Off

şansını sürdürüyor

Muğla U 17 Ligi A grubunda Mücadele eden ilçemiz takımı Yeni Milasspor geçen hafta sonu oynadığı ligi maçında ilçemiz temsilcilerinden Menteş Gençlikspor’u 10 – 0’lık bir skorla yenerek ligdeki ikincilik sırasını korudu.

Lig lideri Bodrumspor ile arasında 2 puan fark olan Yeni Milasspor liderlik mücadelesinde kalan maçlarını kazanmak için sahaya çıkarak Bodrumspor’un puan kaybetmesini bekleyecek.

Hafta sonu Cumartesi günü Milas Stadyumu’nda lig üçüncüsü 20 puanlı Menteşegücü ile önemli bir maça çıkacak olan Yeni Milasspor rakibini yenerek ligdeki zirve şansını devam ettirmek istiyor.

 

Menteşe Gençlikspor: 0

Yeni Milasspor: 10

Maçın Hakemleri: Kurtuluş Aslan, Şivan Kesici, M. Ali Büyükaydın

Menteş Gençlikspor: Berkay, Sercan, Sertan, Serkan Avcı, Veli, Mevlit, Atakan, Mehmet, Doğukan, Doğan

Yedekler: Durmuş, Mustafa, Süleyman, Murat, Ali, Ali Nail

Antrenör: Galip Alperen

Yeni Milasspor: Atacan, Fahri, Devrim, Kaan, Oğuzhan, Ömer, Yiğit, Eren, Cem, Münir, Anıl

Yedekler: Batuhan, Mehmet, Serkan, Fırat, Osman, Serkan Aydın, Egehan

Antrenör: Mustafa İçöz

İki ilçemiz temsilcisinin ligi maçında grubun en zayıf takımı olan Menteşe Gençlikspor kendisinden daha güçlü Yeni Milasspor karşısında elinden gelen tüm gayreti göstererek mücadele etti. Bu yıl ilk kez bir köy takımı (Mahalle) olan Menteşe Gençlikspor Muğla Amatör Küme Ligine katıldı.

Oynadığı karşılaşmalarda centilmence mücadele eden Menteşe Gençlik takımı gelecek sene ligde daha başarılı sonuçlar alacaktır.

Denk olmayan iki takımın karşılaşmasında Yeni Milasspor Ömer’in 3, Münir’in 3 Anıl’ın 2 Yiğit ve Cem’in birer golüyle sahadan 10 – 0’lık bir skorla ayrıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık