Milasgücü U15 penaltılarla elendi

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milasgücü U15 penaltılarla elendi

İlçemizi ve ilimizi, U15 Türkiye Şampiyonası gruplarında temsil eden Muğla Şampiyonu Milasgücü, geçtiğimiz hafta sonu Denizli Grubunda katıldığı grup maçlarının ilkinde Kütahya Yeşilay U15 Takımına 3 - 1 yenildi.

İkinci maçında başarılı bir futbol ortaya koyan ilçemizi temsilcisi, Söke U15 Futbol Takımını 1 - 0 yenerek yarışa tekrar ortak oldu.

Antrenörlüğünü Mehmet Kabak’ın yaptığı Milasgücü U15 Futbol Takımımız Denizli grubunda bir üst tura çıkma ve ikinci kademe maçlarına katılma hakkını elde edebilmek için grubunun 2 takımı ile penaltı atışları yaptı.

Grup birincisinin belirleneceği penaltı atışlarının ilkini Sökespor U15 Takımı ile yapan temsilcimiz Sökespor’u 3 - 0 geçerek grup liderliği için Kütahya Yeşilay Takımı ile penaltı vuruşları için bir kez daha karşılaştı.

Penaltı atışlarıyla kaybettik

Denizli Yeşilay U15 takımı ile grup liderliği için penaltı atışları yapan ilçemiz temsilcisi rakibine 5 - 4 yenilerek grup ikinciliği ile yetindi ve Türkiye Şampiyonasına veda etti.

Denizli’de geçtiğimiz hafta sonu oynanan U15 müsabakaları sonrasında gazetemize bir açıklama yapan Milasgücü Spor Kulübü Başkanı Güray Turgay ve Antrenör Mehmet Kabak Milas’taki mevcut olanaklarla Milas adına en iyi sonuçları almak için mücadele ettiklerini belirterek, “Milas futbolunda altyapı takımlarına ve sporcularına gereken destekler ve imkanlar daha iyi şekilde verilebilecek olursa Milas’ın da adı bu tür şampiyonalarda çok daha başarılı bir şekilde duyurulur” dediler.

Özellikle antrenman yapma ve daha güzel sahalarda futbol oynayabilme şartlarına kavuştukları takdirde Milas takımlarının başarı çıtasının da her geçen gün daha fazla artacağını dile getiren Turgay ve Kabak, U15 Takımının genç sporcularını kutlayıp teşekkür ettiler.

Desteklerlere teşekkür etti

“Milasgücüspor Kulübü U15 Takımına sezon boyunca ve Denizli Şampiyonasına katılabilmesi için verilen destekler için Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı’ya, Özkan Harfiyat Sahipleri Kadir ve Ahmet Karagülle’ye, Radyo Gözlem’e ve Gözlem Ajans Müdürü Zekai Korkmaz’a ve desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum” diyen Milasgücü Spor Kulübü Başkanı Güray Turgay, 2018 - 2019 spor sezonunda tüm Milas spor kulüplerine başarı dileklerini iletti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık