Milasgücüspor ‘Spor Saati’nde

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Milasgücüspor ‘Spor Saati’nde

Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu Radyo Gözlem Spor Saati’nin 30 Kasım Çarşamba günkü konukları Milasgücüspor Kulübü Başkanı Güray Turgay ve Alt Yapı Antrenörü Recep Çay oldular.

Milasgücüspor Kulübü’nün kuruluşu ile yaptıkları spor faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Güray Turgay Milas’ta antrenman yapacak futbol sahası olmamasının büyük eksiklik olduğunu belirterek yerel yöneticilerden antrenman sahaları ile ilgili destek beklediklerini söyledi.

Başkan Turgay Milasgücü’nün kuruluşunun çok eski olduğunu vurguladığı konuşmasında her geçen gün amatör spor kulüplerinin Milas’ta işinin zorlaştığını belirtti.

Milas’ın sporda adının duyurabilmesi için mutlaka spor tesislerine yatırım yapılmalıdır diyen Başkan Güray Turgay 2016 - 2017 spor sezonunda Muğla Amatör Spor Futbol Liglerine U 11 – U 12-U 15 – U 16 katıldıklarını söyledi.

Gelecek günlerde Basketbol Spor Okulu kurmayı amaçladıklarını vurgulayan Başkan Turgay futbol takımlarının antrenman sıkıntıları olduğuna değinerek “Milas Arena Sahası hem antrenman hem de U Liglerinin resmi maç trafiğine çare olabilir” dedi.

Yerel yöneticilerden konu ile ilgili olarak destek beklediklerini söyleyen Güray Turgay, “Milas gençlerine spor yoluyla hizmet etme çabalarımızı yaşadığımız sıkıntılar içinde devam ettireceğiz” diyerek Milas’taki diğer spor kulüplerinin de sıkıntılarının müşterek olduğunu vurguladı.

 

Milasgücü futbol okulu

Radyo Gözlem Spor Saati konuklarından Milasgücü alt yapı antrenörü Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Recep Çay yaptığı açıklamada Milasgücü Spor Kulübü’nün bu yıl ilk kez futbol spor okulunu açtığını ve beklenenden daha fazla ilgi görerek 100’e yakın minik sporcunu okullarında futbol eğitimi aldıklarını söyledi.

Kış dönemi olması ve okullarında açılması ile birlikte hafta içinden antrenman saatlerinin hafta sonlarına kaydırıldığını vurgulayan Recep Çay, futbol okulunda futbola çok yetenekli minik öğrencilerinin olduğunu belirtti.

Sporun önemini her zaman her yerde anlatmaya çalıştıklarını belirten Recep Çay son dönemlerde başarının spor kulüplerinin de sadece skora endekslendiğini belirterek “Bizim için önemli olan skorlar değil çocuklarımızın sağlıklı, güveniler ve rahat ortamlarda spor yapmasıdır” dedi.

Milas’ta sporun her kategorisinde sporcu sayısının Muğla’nın diğer ilçelerinden çok daha fazla sayıda olduğunu vurgulayan Alt yapı Antrenörü Recep Çay sporun her dalında spor yapılacak alanlar ile antrenman sahalarının çoğalmasıyla sporda başarının da geleceğini söyledi.

Radyo Gözlem Spor Saati’nde sporcuların ailelerine de seslenen Recep Çay, “öğrencilerimiz isterlerse spordan para kazanabilirler ve eğitim hayatlarını başarıyla devam ettirebilirler” diyerek ailelerden sporcu öğrencilerine destek olmalarını istedi.

Spor Saati’ne ve Radyo Gözlem’e Milas sporuna verdikleri destek nedeniyle teşekkür eden Milasgücü Spor Kulübü Başkanı Güray Turgay ve Alt Yapı Antrenörü Recep Çay Radyo Gözlem dinleyicilerine selamlarını ve sevgilerini yolladılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık