Milas’ın İlk Bisiklet Takımı Antalya’da yarıştı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milas’ın İlk Bisiklet Takımı Antalya’da yarıştı

 

Mylasa Spor Kulübü’nün 3 Bisiklet sporcusu, geçtiğimiz hafta içinde Antalya’da yapılan yol yarışlarında Milas adına yarışarak katıldıkları gruplarda önemli dereceler elde ettiler.

Antrenörlüğünü Haki Güngör’ün üstlendiği Mylasa Spor Kulübü adına yarışan 3 genç Bisiklet Sporcumuz Antalya Akra Gran Fonda Bisiklet Yarışlarında 72 km’lik parkurda pedal çevirdiler.

“Milas Cycling Team” adıyla yarışlara katılan sporcularımız ilk resmi Bisiklet Yarışlarında 287 sporcuyla mücadele ettiler.

Genç Erkekler Kategorisinde Berkay Esenkaya 2 Saat 5 Dakika ile 6. Olurken, Alperen Özkan 2 Saat 6 Dakika ile 7. Oldu. Yarışlarda ki üçüncü sporcumuz Ömer Faruk Özerten ise 2 Saat 10 Dakika ile 11. Olma başarısını gösterdi.

Antalya Yol Bisiklet Yarışı ve Mylasa Spor Kulübü ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Milas Mylasa Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Haki Güngör, Antalya Yol Bisiklet Yarışlarının kulüp adına yapılan ilk spor etkinliği olduğunu vurgulayarak, Milas ve Mylasa Spor Kulübü adına yarışlara katılan 3 genç sporcusunu kutladığını söyledi.

Güngör; Kulüplerinin bünyesinde bisikletin yanı sıra yüzme, Oryantiring, Triatlon, Veteranlar ve yaş grupları basketbol branşlarının da bulunduğunu belirterek Mylasa Spor Kulübünün spor etkinlikleri ve Milas adına katılacakları daha pek çok sportif etkinliklerin yeni dönemde yapılacağını söyledi.

Nisan ayı içinde yapılacak Bisiklet ve diğer spor branşlarında Milas’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini de vurgulayan Güngör, hedeflerinin büyük olduğunu dile getirerek, insanlara doğa ile birlikte olmanın ve bisiklet kullanmanın yararlarını anlatmak için sportif etkinliklerine devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık