Milaslı Atlet 2 kategoride birinci oldu

Milas'ı atletizm müsabakalarında temsil eden sporcular katıldıkları yarışlarda elde ettikleri başarılı derecelerle ilçemiz Milas'ın adını duyurmaya devam ediyorlar.

Milaslı Atlet 2 kategoride birinci oldu

Son olarak 15-18 Nisan tarihlerinde Antalya'da yapılan Olimpik deneme atletizm yarışlarına katılan, antrenörlüğünü Havva Uzuncan'ın yaptığı Rabia Yavuz  isimli sporcumuz hem 100 metre hem de 200 metre koşularında 1.gelerek 1-2 Mayıs tarihleri arasında Mersin'de yapılacak Atletizm müsabakalarında koşma hakkını kazandı.

Antalya Atletizm müsabakaları ile ilgili gazetemize bir açıklama yapan Atletizm Antrenörü Havva Uzuncan, "Uzun yıllar sonra Milas'ta yeniden Atletizm sporunun ismini duyurduk" dedi.

Antrenör Hava Uzuncan, Antalya'da yapılan koşuların, olimpik atletizim yarışmalarına katılabilecek atletleri belirlemek adına yapıldığını belirterek, olimpiyatlar için sporcu tarama niteliğindeki bu yarışların atletizm sporuna yeni ve başarılı sporcular kazandırmak adına yapıldığını söyledi.

Milas'ta başarılı atletler olduğunu da vurgulayan antrenör Uzuncan, yerel yönetimlerden Milas atletizmi adına destek beklediklerini belirtti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık