Milaslı başarılı güreşçiler Uluslararası Zafer Turnuvası’nda Muğla’yı Temsil Edecek

Milas Mehmet Güçlü Sporcu Eğitim Merkezi sporcuları, Afyonkarahisar’da yapılan U17 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda 2 bronz madalya, 3 beşincilik kazanırken, ayrıca takım olarak da Türkiye 5.’si oldular.  

Milaslı başarılı güreşçiler Uluslararası Zafer Turnuvası’nda Muğla’yı Temsil Edecek
  • 26 February 2024, Monday 14:36

Mustafa Boylu, Bünyamin Emik, Onur Bozan ve Abdullah Aldemir'in antrenörlüğünü yaptığı Milas Mehmet Güçlü Sporcu Eğitim Merkezi sporcuları, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kulübün 2 sporcusu, kendi kategorilerinde üçüncü olarak bronz madalya kazandı. 3 sporcu kendi kategorilerinde beşinci olurken, takım olarak da 30 takım arasında katıldıkları yarışmalarda Türkiye beşincisi oldular.  Başarıdan başarıya koşan Milas Mehmet Güçlü Sporcu Eğitim Merkezi sporcularından bu şampiyonada dereceye giren sporcular 12-14 Mart tarihlerinde Antalya’da yapılacak Uluslararası Zafer turnuvasında yarışma hakkı da elde etti.

Madalya Kazananlar:

51kg: Hanifi Sarp -3.’lük

45kg: Cuma Hanelci -3.’lük

71kg: Hüseyin Aldemir- 5.’lik

110 kg: Mert Hamza Alpkiray -5.’lik

71kg : Yusuf Küspeci -5.’lik

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “U17 Türkiye Güreş Şampiyonası'nda ilimizi temsil eden Milas Mehmet Güçlü Sporcu Eğitim Merkezi sporcularımızın göstermiş olduğu başarıdan dolayı büyük bir gurur duyuyoruz. 2 sporcumuzun kendi kategorilerinde bronz madalya kazanması, 3 sporcumuzun kendi kategorilerinde beşinci olması ve takım halinde de beşinci olmaları, Muğla güreşi için çok önemli bir başarıdır. Bu başarının arkasında emeği geçen tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyorum." Denildi.

Güreş antrenörü, Onur Bozan ise “Sporcularımızı kazandıkları başarılardan dolayı tebrik ediyoruz. Ayrıca dereceye giren sporcularımız 12-14 Mart tarihlerinde Antalya’da yapılacak Uluslararası Zafer Turnuvasında yarışmaya hak kazanan sporcularımıza Avrupa şampiyonası seçmelerinde başarılar diliyoruz.” Dedi.

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık