Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milaslı Güreşçiler Antrenmanlara Başladılar

Ata sporumuz güreş’i Milas’ta yaşatabilmek için çaba harcayan Milas Güreş İhtisas Spor Kulübü, güreş sporuna yeni güreşçiler kazandırmak için, antrenörleri Mehmet Karabaş nezaretinde ilk antrenmanını Milas Şehit Murat İnci İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda yaptı.

Milaslı Güreşçiler Antrenmanlara Başladılar

Geçtiğimiz hafta içinde Milas’ta güreş sporu ile ilgili olarak yapmak istedikleri çalışmaları ve yeni projeleri duyurmak için Milas basını ile bir kahvaltı düzenleyen Güreş İhtisas Spor Kulübü Yönetim Ekibi, Mart ayı içersinde yapacakları müzik ve sporun bir arada olacağı bir etkinlik konusunda bilgilendirmeler yapmışlardı.

Güreş İhtisas Spor Kulübü Başkanı İlhan Hazer, basına yaptığı bilgilendirmede, çalışacak, antrenman yapacak salon bulamadıklarını vurgulayarak, sorunun çözümü için Milaslı yetkililerden destek beklediklerini ifade etmişti.

İlk Antrenman Şehit Murat İnci Spor Salonunda

Milas İhtisas Spor Kulübü yöneticilerinin de izledikleri ilk güreş antrenmanı antrenör Mehmet Karabaş nezaretinde Milas Şehit Murat İnci İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kulüp yöneticileri, her geçen gün güreş sporuna sevdalı sporcuların aralarına katılacaklarını belirterek, spor salonlarını kulüplerinin antrenmanına açan okul müdürü Ercan Çatak’a teşekkür ettiklerini belirttiler.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis