Milaslı judocular madalyaları topladı

​​​​​​​29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl Judo Cumhuriyeti Kupası Menteşe Spor Salonu’nda yapıldı

Milaslı judocular madalyaları topladı
  • 01 November 2023, Wednesday 13:00

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Judo Cumhuriyeti Kupası’nda ilçemizi temsil eden Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Judo Takımı, turnuvadan 35 madalya ile şampiyonluk kupası kazandı.  Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Judo Ekibi, antrenörleri Mehmet Ataklı nezaretinde turnuvaya 37 sporcusuyla katıldı. Muğla Menteşe Spor Salonu’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Judo Turnuvasından ilçemiz sporcuları, 11 altın, 11 gümüş, 13 bronz madalya ile dönerken aynı zamanda takım hâlinde de şampiyon oldular.

Turnuvada takım halinde de şampiyonluk kürsüsüne çıkan Juda Takımı sporcularını ve antrenör Mehmet Ataklı’yı kutlayan Milas Gençlik ve Spor Müdürü Tayfun Durmuş Uslu, "28 Ekim 2023 günü Muğla'da düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Judo Cumhuriyeti Kupası’nda Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Judo Takımı 11 Altın, 11 Gümüş ve 13 Bronz olmak üzere 35 madalyayla ilçemize dönmüştür. Judo Takımımız aynı zamanda takım hâlinde şampiyon olmuştur. Hocamız Mehmet Ataklı'yı ve sporcularımızı kutluyorum.” Dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık