Milaslı Masterler Türkiye Şampiyonu!..

2018-2019 Futbol Sezonunda Ege Bölgesi Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde şampiyon olan ve bu başarısı ile 28 Nisan 2 Mayıs tarihlerinde Antalya Kemer’de yapılan Masterler Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını kazanan ilçemiz temsilcisi Milasspor, ikinci şampiyonluğunu Antalya’da kazandı.

Milaslı Masterler Türkiye Şampiyonu!..

Teknik Sorumluluğunu Mehmet Kabak’ın üstlendiği, koordinatörlüğünü Erkan İşli’nin yaptığı, Ahmet Aktaş ile Yaşar Yalçın’ın da antrenör olarak görev yaptığı Mor-beyazlı Milasspor Masterlerı, 14 takımı geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Antalya’da oynadığı 5 maçta 5 galibiyet alan ve son final müsabakasında İstanbul Dudulluspor Futbol Takımını 3-0 yenerek Türkiye Şampiyonu olan ilçemiz temsilcisi Milasspor, Antalya’da oynadığı maçlardaki iyi futbolu ile de takdir almayı başardı.

Milas’a 5 Kupa ile döndüler

Antalya Masterler Türkiye Şampiyonasında fırtına gibi esen ilçemiz temsilcisi Milasspor, Antalya Şampiyonluğu’nun dışında 4 kupa daha kazanarak Milas’a 5 kupa ile döndü.

Turnuva Değerlendirmesi

Şampiyon Takım Milasspor

Turnuva İkincisi: İstanbul Dudulluspor

En Başarı Teknik Sorumlu: Mehmet Kabak- Milasspor

En Centilmen Futbolcu: Deniz Kibar- Milasspor

En İyi Kaleci: Metin Pozlu- Milasspor

Gol Kralı: Kemal Aydeniz- Milasspor

Şampiyonluk kupası Başkan Tokat’ta...

Antalya Masterler Türkiye şampiyonu Milasspor takımı futbolcuları teknik sorumlu Mehmet Kabak, takımın genel koordinatörü Erkan İşli, antrenör Yaşar Yalçın 6 Mayıs Pazartesi günü Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek şampiyonluk kupasını takdim ettiler.

Milasspor Masterler futbol takımının Antalya’daki şampiyonluğu ve müsabakalarla ilgili bilgileri de Başkan Tokatla paylaşan Erkan İşli verdiği desteklerden ötürü Belediye Başkanına teşekkür ederek Milas’ı Antalya’da başarıyla temsil ettiklerini belirtti.

Masterler’ı kutladı...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat kazanılan şampiyonluk ve kupa dolayısıyla Masterler futbol takımını kutlayarak Antalya’da Milas’ın adını başarıyla duyurdukları için teşekkür etti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık