Milaslı Tenisçiler Şampiyonlukla Döndüler

​​​​​​​Samsun Tenis Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen 12 Yaş Sonbahar Kupası Türkiye Serisi Turnuvası'nda ilçemiz tenis sporcularından Beril Akdemir şampiyon olurken, yine aynı turnuvada sporcumuz Beril Akdemir ve Azra Alya Aydın Çift Kızlar kategorisinde finalist olarak turnuvayı tamamladı. Ayrıca İstanbul Galatasaray Taç Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen 8-9-10 yaş Sonbahar Kupasında tenis sporcusu Teoman Yavuz da şampiyon oldu.

Milaslı Tenisçiler Şampiyonlukla Döndüler
  • 20 November 2023, Monday 20:31

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenen 12 Yaş Sonbahar Kupası Türkiye Serisi'ne Samsun Tenis Kulübü ev sahipliği yaptı. Türkiye'nin farklı illerinden gelen 60 sporcu raket tutarak mücadele etti. Sporcuların velileri de Samsun’a gelerek destek verdi.

Türkiye genelinde farklı illerden Samsun'a gelen 60 sporcu dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti. İMİ Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Taylan Okşan’ın antrenörlüğünü yaptığı ilçemiz tenis sporcuları başarılarına yenisini eklemeye devam ediyor.

12 Yaş Sonbahar Kupası Türkiye Serisi’nde sporcumuz Beril Akdemir, rakiplerini bir bir eleyerek şampiyon olurken, yine aynı turnuvada sporcumuz Beril Akdemir ve Azra Alya Aydın Çift Kızlar kategorisine katıldı. Burada da finalist olan 2 sporcumuz turnuvayı tamamladı.

BİR ŞAMPİYONLUK DA İSTANBUL’DAN

13-18 Kasım tarihleri arasında İstanbul Galatasaray Taç Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen 8-9-10 yaş Sonbahar Kupası’nda ilçemiz sporcusu Teoman Yavuz şampiyon oldu.

Bu turnuvada da farklı illerden katılan yaklaşık olarak 250 sporcu yarıştı. Rakiplerini bir bir eleyen Teoman Yavuz, Milas’a şampiyon olarak döndü.

MİLLİ TAKIM BELİRLEME TURNUVASINA DAVET EDİLDİLER

Aldıkları başarıları değerlendiren İMİ Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Taylan Okşan, “Öncelikle sabah akşam demeden çalışan sporcularımı canı gönülden kutluyorum. Çok emek veriyorlar. Taşradan giderek büyük kulüplere karşı mücadele veriyoruz. Yüreğimizi ortaya koyarak 12 Aralık Salı günü Milli Takım Belirleme Turnuvası var. Türkiye’de 32 sporcunun davet edildiği Milli Takım Belirleme Turnuvasına Beril Akdemir ve Azra Alya Aydın davet edildi. Bu iki sporcumun da başarılı olacağına inanıyorum ve Milas’tan Tenis Milli Takımına sporcu vermek istiyorum.” Dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık