Milaslı voleybolcu avukatlar, Muğla Barosu takımında..

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde ASKF ve Voleybol İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen Muğla Valiliği Kurumlararası Voleybol Turnuvası 12 takımın katılımıyla devam ediyor. Turnuva kapsamında Çeyrek final müsabakaları gün içinde tamamlanırken, Muğla Barosu takımı A grubunda mücadele ettiği rakiplerini eleyerek yarı finale yükseldi.

Milaslı voleybolcu avukatlar, Muğla Barosu takımında..

İl Jandarma Komutanlığı ile gün içinde oynanan müsabakada 3-2 galip gelmeyi başaran Baro Adliye Takımının yarı finaldeki rakibi ise İl Emniyet Müdürlüğü takımı oldu.

23 Haziran Perşembe günü saat 19.00’da başlayacak olan yarı final müsabakalarında Muğla Barosu ve İl Emniyet Müdürlüğünün karşılaşması ise saat 20.30 da Menteşe Spor Salonunda gerçekleşecek.

Turnuvaya Milas avukatlarından Burak Aşıcı,Mehmet Salih Kaçar,Kadir Bingöl,Yücel Türkoğlu ,Onur Karadere ;Muğla avukatlarından Berrin Barut,Evrim Çağlayan ve Adalet personellerinden Fatih Acar ve Gürsel Alaşehirli katılım sağlarken etkili ve mücadeleci oyunlarıyla yarı finale yükselmeyi de başardılar...

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık