MİLASSPOR MASTERLARI ÖDÜLÜNÜ ALDI

​​​​​​​Turnuvanın fair play kupası Milasspor Masterlerının

MİLASSPOR MASTERLARI ÖDÜLÜNÜ ALDI

Türkiye Ulusal Masterler Veteranlar Konfederasyonu tarafından geçtiğimiz ay içersinde Antalya’da düzenlenen Masterler Futbol Turnuvasında, turnuvanın en centilmen takımı ödülünü kazanan Milasspor Masterler Futbol Takımına ödülü 21 Haziran Pazartesi günü Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın makamında takdim edildi.

Türkiye Ulusal Masterler Veteranlar Konfederasyonu Başkanı Uğur Eren ve sayman İlkay Girgin başkan Muhammet Tokat’ı ziyaret ederek Antalya Futbol turnuvasına verdiği destek nedeniyle bir teşekkür plaketi sundular. Milas Belediyesini ziyaret eden Konfederasyon Başkanı ve Uğur Eren ve sayman İlkay Girgin Başkan Tokat’a Antalya turnuvasını izleyerek destek oldukları için teşekkür ettiler.

Milasspor Masterler Futbol Takımı Koordinatörü Erkan İşli, takımın Teknik Sorumlusu Mehmet Kabak takım yöneticileri ve takımın futbolcularından bazılarının katıldıkları ziyarette Antalya’da Milasspor Masterler Futbol Takımının hak ettikleri centilmenlik kupasını Milasspor Masterler Futbol Takımı Koordinatörü Erkan İşli’ye veren Konfederasyon Başkanı Uğur Eren ve Sayman İlkay Girgin turnuvanın en başarılı antrenörü olarak Milasspor Masterler Futbol takımı antrenörü Mehmet Kabak’a da ödülünü sundular.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Konfederasyon Başkanı Uğur Eren ile Sayman İlkay Girgin’e gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür ederek Milas’ta spor ve Masterler futbolu ile ilgili olarak bir süre sohbet etti.

Başkan Tokat yaptığı konuşmasında yıllarca önce yeşil sahalarda futbollarını izlediğim ağabeylerimiz, kardeşlerimizi yeniden yeşil sahalarda görmek bizleri mutlu ediyor dedi. İkinci baharlarını yaşayan Masterler futbolcularına her zaman destek olmaya devam edeceğini belirten başkan Tokat “Antalya Masterler Futbol Turnuvasında izlediğim kadarıyla Masterler Futbol Takımları profesyonel takımları aratmayacak mücadeleleri sahalarda sergiliyorlar” dedi.

Milasspor Masterler Futbol Takımı Koordinatörü Erkan İşli Ulusal Masterler Veteranlar Konfederasyon Başkanı Uğur Eren’e ve Sayman İlkay Girgin’e Milas’a gelerek kupamızı bizlere sunduğunuz için teşekkür ediyorum diyerek Güllük ve Ören’de bu mahallerimizin hem tanıtımı hem de Masterler Futbolunu sporseverlere izletmek adına bir turnuva hazırlığı içersinde olduklarını belirtti.

Masterler Konfederasyon Başkanı Uğur Eren Milas’ta düzenlenecek Masterler futbol şampiyonasına takımların katılması anlamında destek olacaklarını belirterek bu güzel turistik mahallerinizin herkes tarafından ziyaret edilmesi bizleri de mutlu edecektir dedi.

Ulusal Masterler Veteranlar Konfederasyonu Başkanı Uğur Eren ve Sayman İlkay Girgin daha sonra Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Milasspor Masterlerı futbolcu ve yöneticileriyle günün anısı olarak bir fotoğraf karesinde buluştular.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ve Milasspor Masterler Futbol Takımına teşekkür eden Konfederasyon Başkanı Uğur Eren yaz döneminde Milas’a düzenlenecek turnuvada yeniden birlikte olma dilekleri ile başkan Tokat’a ve Milasspor Masterlerına veda etti.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık