Milasspor Masterlar’ında Durmak Yok!

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milasspor Masterlar’ında Durmak Yok!

2017-2018 Spor sezonunda ilçemiz Milas’ı Ege Bölgesi Masterler Liginde temsil eden ve ligi üçüncü sırada tamamlayarak sezon sonunda Antalya’da yapılan Masterler Türkiye Şampiyonasına katılma başarısını gösteren ilçemiz takımı Milasspor Masterları’nda yeni sezon futbolcu transfer çalışması erken başladı.

Teknik Sorumluluğunu Hasan Ali Arıkan’ın yaptığı, Genel Koordinatörlüğünü Erkan İşli’nin üstlendiği Mor Beyaz renklere sahip Milasspor Masterlar’ı 2018-2019 Spor sezonunda başarı çıtasını daha yükseğe taşımak adına, yeni futbolcu transfer çalışmalarına hemen başladı.

Yeni sezonda güçlü ve çok daha başarılı bir Milasspor Masterlar Futbol Takımını Milaslılara izleteceklerini söyleyen Erkan İşli, hedeflerinin Ege Bölgesi Masterlar Liginde şampiyonluk ve Antalya’daki Türkiye Şampiyonasında final oynamak olarak açıkladı.

Kadrosunu güçlendirmeye devam eden Milasspor Masterlar Futbol Takımı, kaleci Metin Pozlu ile Deniz Kibar’ı kadrosuna kattı. Transfer çalışmalarına devam eden Milasspor Masterları Koordinatörü Erkan İşli, Muğlaspor’un başarılı futbolcularından 1995-1996 yıllarında Yeni Milasspor’da forma giyen Kutay Poyraz ve Milassporluların çok yakından tanıdığı ve sevdiği kaptan Fatih Arslan’ı da kadrosuna alarak yeni sezonda ne kadar çok iddialı olacağını gösterdi.

Son Transfer Kaleye Yapıldı

Milas Bodrum Hava Limanı Kurumları arasındaki futbol turnuvasında 2 yıl üst üste en iyi kaleci ödülünü alan Onur Adıgüzel ile anlaşan Milasspor Masterları, 2018-2019 spor sezonuna damga vuracak sonuçları almak için futbolcu transfer çalışmalarına devam ediyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık