Milasspor masterler maskesi dikkat çekiyor

Türkiye Masterler ve Vetaranlar Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Ege Bölgesi Futbol Şampiyonasında şampiyon olan ve daha sonra Antalya Türkiye Masterler Futbol Şampiyonasında da bir kez daha şampiyon olarak sezonu 2 kupa ile kapatan ilçemiz Milasspor Masterlar Futbol Takımı, Covit 19 salgında bir ilke imza atarak Mor Beyaz renklere sahip 2 farklı maske çalışması yaparak adını bir kez daha duyurdu.

 Milasspor masterler maskesi dikkat çekiyor

Konu ile ilgili gazetemize bir açıklama yapan Milasspor Masterler Futbol Takımı Genel Koordinatörü Erkan İşli “İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde maske takmanın zorunluluğu nedeniyle ilçemizin güzide takımı Milasspor’un güzel renklerinden oluşan bir maske dizaynı düşünerek taraftarlarımız için getirttik.

Son derece kaliteli yıkanabilir özelliği olan 2 farklı görünümde ki Mor Beyaz Milasspor Masterler Takımının renklerine sahip maskelerimizi almak isteyenler telefondan bana ulaşarak maskelerimizi alabilirler”dedi.

Ülkemizin ve dünyanın salgın hastalık nedeniyle zor günler geçirmesi hepimizi üzmektedir. Umut ediyorum ki en kısa sürede bu kötü günler geride kalacaktır diyen Genel Koordinatör Erkan İşli sporu ve futbolu çok özlediklerini vurgulayarak gerekli izinlerin alınmasından sonra yeniden Milasspor Masterlerı olarak antrenmanlara başlayacaklarını ve yeni sezona hazırlanacaklarını söyledi.

İrtibat Telefonu: 05464593141

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık