Milasspor Masterleri ‘Spor Saati’ndeydi …

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milasspor Masterleri ‘Spor Saati’ndeydi …

İlçemiz Milas’ı Ege Bölgesi Masterler Futbol Liginde temsil eden ve lig sonunda üçüncü sırada sezonu başarıyla kapatan Milasspor Masterler Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Hasan Ali Arıkan ve Takımın Kaptanı Kemal Aydeniz, 18 Nisan Çarşamba Günü Radyo Gözlem’de yayınlanan Spor Saati programına konuk oldular.

Gazetemiz Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu ve 2017 - 2018 Türkiye Ege Bölgesi Masterler Liginde elde edilen başarının konuşulduğu Spor Saati’nde, 22 - 29 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Masterler Türkiye Şampiyonasında oynayacakları müsabakalar hakkında da Spor Saati dinleyicilerine bilgiler veren Teknik Sorumlu Hasan Ali Arıkan ve Kaptan Kemal Aydeniz, elde edilen başarının ekip olma ruhu içinde gerçekleştirildiğini söylediler.

Milas Belediye Başkanı’na kendilerine verdikleri destekler için teşekkür eden Arıkan ve Aydeniz, Milasspor Masterler Futbol Takımı olarak hedeflerinin, katılacakları liglerde Milas’ın adını en iyi şekilde duyurmak olduğunu söylediler.

 

Sporda başarı için tesisleşmenin önemi

Futbol ve sporun her dalında başarı çıtasının artması ve ilçemizin adının spor müsabakaları yoluyla etkili şekilde duyurulmasının temel şartının spor tesislerinin artırılması olduğunu vurgulayan Milasspor Masterler Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Hasan Ali Arıkan, “Milas’ta spor adına yapılacak yatırımlara herkes destek vermesi gerekiyor” dedi.

Milas’ta temel sorun olan spor tesislerinin çoğaltılmasıyla sporcuların başarı grafiğinin de yükseleceğini vurgulayan Arıkan, “Milas, özellikle futbolda gerekli başarıları yakalamak zorundadır” diyerek, sporun her dalında Milas için çaba gösteren emek harcayan ve destek olan herkesi kutladı.

 

Profesyonel ligleri özlüyoruz

Milasspor Masterler Futbol Takımı Kaptanı Kemal Aydeniz, kuruluşlarının henüz birinci yılında Ege Bölgesi Masterler Liginde üçüncü sırada ligi tamamlamalarının bir başarı olduğunu vurgulayarak, Antalya Türkiye Masterler Futbol Şampiyonasında da Milas adına aynı başarıyı yakalamak için mücadele edeceklerini söyledi.

Milasspor’un profesyonel liglere bir gün mutlaka katılacağını söyleyen Kemal Aydeniz, Milas Belediyespor’un yeni sezonda Birinci Voleybol Liginde mücadele edecek takımı ile Milas adına gurur duyduklarını söyleyerek, “Gönlümüzde Yeni Milasspor’unda profesyonel liglerde yer alması yatıyor” dedi.

Yeni Milasspor’un 2 sezondur şampiyon olduğunu da vurgulayan Aydeniz, bu başarıda emeği geçenleri kutlayıp Futbol Federasyonu’nun ‘şampiyon takımları Play Off maçı oynatmadan bir üst lige alması gerektiği’ni söyledi.

18 Nisan Çarşamba günü Radyo Gözlem Spor Saati konukları olan Milasspor Masterler Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Hasan Ali Arıkan ve Takımın Kaptanlarından Kemal Aydeniz, Milasspor Masterlerinin spor haberlerini duyuran Radyo Gözlem Spor Saati’ne ve yerel basına teşekkür ederek, “Antalya’dan güzel haberlerle dönme” müjdesini verdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık