Milasspor Masterlerının Rakipleri Belli Oldu

ÖNDER Spor Haber /Hüseyin AÇAR

Milasspor Masterlerının Rakipleri Belli Oldu

İlçemizi Ege Bölgesi Masterlar Liginde temsil eden mor beyaz Milasspor’un, 2018-2019 Sezonunda ligde mücadele edeceği rakipleri belli oldu.

2017-2018 sezonunda ilk kez katıldıkları ligde lig üçüncüsü olan ve bu başarısıyla Antalya’da yapılan Masterler Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkını elde eden Milasspor Masterlerı, Antalya’da çeyrek finale kadar yükselme başarısı gösterdi.

Yeni sezonda Ege Bölgesi grubunda mücadele edecek olan Milasspor Masterlerı ile birlikte ilimizin 4 takımı daha bu ligde yer alıyor. Bodrum, Marmaris, Muğla ve Fethiye Masterler Takımlarının yanı sıra aynı ligde Manisa, İzmir Bornova Agememnon, Foça, Turgutlu, Menemen, Didim ve Kütahya Tavşanlı Masterlerı ile de mücadele edecek olan ilçemiz ekibinde, yeni sezon hedefi, Ege Bölgesi Masterler Ligi Şampiyonluğu olarak belirtildi.

Teknik Sorumluluğunu Hasan Ali Arıkan’ın, Genel Menecerliğini Erkan İşli’nin yaptığı Milasspor Masterlerı, Eylül ayı içinde toplanarak yeni sezon çalışmalarına başlayacak.

Eylül ayı sonunda Kuzey Kıbrıs’ta yapılacak olan Masterler Turnuvası ile Ege Bölgesi Masterler Liginin provasını yapacak olan Milasspor Masterlerına bu yıl, yeni ve tecrübeli sporcular da katıldılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık