Milasspor, Ortaköyspor deplasmanında

​​​​​​​Geçtiğimiz Çarşamba günü Milas Belediye Evlendirme Salonu’nda yapılan olağanüstü genel kurul sonrasında Hasan Özmen başkanlığında yeni yönetim kurulunu seçerek çalışmalarına başladı. Mor-beyazlı yönetim kurulunun hafta sonu deplasmanda karşı karşıya gelecekleri Ortaköyspor maçına topluca gidecekleri öğrenildi.

Milasspor, Ortaköyspor deplasmanında
  • 04 December 2022, Sunday 11:24

Yeni yönetim ve Türkiye’nin en vefalı taraftar gurubuyla Milas Spor Kulübü’nü eski şaşalı günlerine getirmek isteyen Milasspor Yeni Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Hasan Özmen, telefonla yaptığımız söyleşide gazetemize şunları söyledi;

“Pazar günü Muğla Ortaköyspor takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek olan takımımız eldeki mevcut kadro ile bundan sonra karşılaşacağımız 7 müsabakadan puanlar toplayarak hak ettiğimiz sıralamada yer alacağız. Takımımızın başında yılların deneyimli teknik direktörlerinden Hasan Ali Arıkan nezaretinde Ortaköyspor maçı hazırlıklarını tamamladık. Takımızda cezalı ve sakat futbolcular bulunmamaktadır. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Ortaköy Spor maçına kazanmak için sahaya çıkacağız. Çıkışa geçme zamanımız geldi. Deplasmanda oynayacağımız müsabakada her zaman mor-beyazlı takımın yanında olan Sevdamsın Milas Spor Taraftarlar Derneği üyelerini ve şanlı taraftarlarımızı bizlere destek vermeye çağırıyoruz. Her zaman takım ayrımı yapmadan sporcuları kalemiyle destek veren Milas Önder Gazetesi olarak bizde Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Ortaköyspor maçında Milasspor takımına başarılar diliyoruz. 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık