Milas’ta Futbol Şöleni

Önder Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Milas’ta Futbol Şöleni

 Yeni Milasspor- Masterler Milli Takımı

2018-2019 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde mücadele edecek 2 yılın şampiyonu Yeni Milasspor, 7 Ekim Pazar günü Güllük Stadyumu’nda yapacağı sezon açılışı töreninde, Türkiye Masterler Futbol Milli Takımı ile bir hazırlık maçı yapacak.

Türkiye Masterler ve Vetaranlar Futbol Federasyonundan Açıklama

7 Ekim Pazar Günü Milas Güllük Stadyumu’nda gerçekleştirilecek olan futbol şöleni ile ilgili olarak Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonundan bir açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:

“7 Ekim Pazar günü Yeni Milasspor sezon açılışı futbol şöleni kapsamı içersinde Yeni Milasspor ve Masterler Milli Karma Futbol Takımı arasında Güllük Stadyumunda bir gösteri maçı gerçekleştirilecek.

Türkiye Masterler ve Vetaranlar Futbol Federasyonumuz adına bu etkinlikte As Başkan Hasan Gümüşkesen, Yönetim Kurulu Üyesi Tanju Nayman, Denetleme Kurulu Üyesi Erkan İşli görevlendirilmiştir.

Milas Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Tokat ve Yeni Milasspor’un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek etkinlikte federasyonumuz, destek olan Milas Belediye Başkanımıza ve Yeni Milasspor Yönetimine şükranlarımızı sunarız.

 Bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan Onay Ambalaj’a ve Alindos Zeytinyağları’na teşekkür ederiz.”

7 Ekim Pazar günü Güllük Stadyumunda gerçekleştirilecek olan Yeni Milasspor Sezon açılışı töreninde önce Milasspor Masterlerı ile Didim Masterlerı arasında gösteri maçı oynanacak, maç sonrası Yeni Milasspor Futbol Takımı futbolcuları taraftarlara tanıtılacak ve son olarak Yeni Milasspor Futbol Takımı ile Türkiye Masterler Milli Karma Futbol  Takımı arasındaki gösteri karşılaşması ile tören sona erecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık