“Milas’ta Spor” Radyo Gözlem’de Değerlendirildi

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

“Milas’ta Spor” Radyo Gözlem’de Değerlendirildi

Her Çarşamba Saat 13.00 - 15.00 arası Radyo Gözlem’de Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu Spor Saati Programı’na konuk olan Milas’ın basın mensuplarından Adem Kankaynar ile Milas’ta spor çalışmaları değerlendirildi.

Özellikle gelecek günlerde spor camiasının hizmetine girecek olan yeni spor salonu ve 2017 - 2018 sezonunda açılması planlanan yeni sunu çim saha konusunda değerlendirme yapan gazeteci Âdem Kankaynar, Milas’ta spordaki başarının artmasının yeni spor tesislerinin hizmete açılması ile mümkün olacağını söyledi.

Milas’ta geç kalınmış yatırımlar olarak spor tesislerini gören Kankaynar, “Milas sporunda geriye baktığımız zaman 30 yıl önce ne görüyorsak şimdi yine aynı şeyleri görüyoruz” dedi.

Başarının temelinde spor tesisleri ve yeni yatımlar olduğunu vurgulayan Kankaynar günümüzde Milas’ın adını ulusal platformalarda spor yoluyla duyurucak 2 spor kulübü gördüğünü, Yeni Milasspor’un futbolda Milas Belediyespor’un ise salon sporlarında özellikle de voleyboldaki çalışmalarının önemi üzerinde durdu.

Milas’ta spor adına çeşitli etkinliklerde bulunan tüm spor kulüplerinin yaptığı çalışmalarında önemli olduğuna dikkat çeken Kankaynar “spor kulüplerinde görev alacak çalışmalara imza atacak yöneticilerin mutlaka vizyon sahibi olması gerekmektedir” dedi.

Spor adına yapılan etkinliklerde yönetim kademelerinin bazı teknik hatalar yaptığını da belirten Kankaynar sporda başarı için sadece kulüp yöneticilerinin değil yerel yönetim kademesindeki üst düzey görevlilerin, oda temsilcilerinin Milas halkının, esnafların ve iş adamlarınında başarı için taşın altına ellerini sokmaları gerekliliğini anlatarak “hepimizin amacı Milas’ı uyuyan bir kentten yaşayan bir kent halinde getirmek olmalıdır” dedi.

15 Şubat Çarşamba günü Radyo Gözlem’de yayınlanan Spor Saati’nde her zaman olduğu gibi yine Milas’ta spor konuşuldu.

Spor Muhabiri Hüseyin Açar tarafından hazırlanan Spor Saati’nde haftanın oynanan spor karşılaşmaları, en yeni spor haberleri ve oynanacak olan spor karşılaşmalarının programı da verildi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık