Milas’tan Altınordu Futbol Akademisi’ne Transfer

​​​​​​​14 yaşındaki Yusuf Özmen, Altınordu Futbol Akademisi’ne transfer oldu.

Milas’tan Altınordu Futbol Akademisi’ne Transfer
  • 13 September 2023, Wednesday 11:52

Altınordu Milas Futbol Okulu’nda yetişen minik kramponlardan 2010 doğumlu Yusuf Özmen, eski adı ile Milas Gençlik Spor yeni adı ile Dr. Alp Milas Spor alt yapısında da oynarken, kariyerine Altınordu Futbol Akademisi’nde devam edecek.

8 yıldır Milas’ta faaliyetlerini sürdüren ve antrenörlüklerini Çağrı Arıkan, Ali Akın Çilek ve Muhammed Kurnaz’ın yaptığı Altınordu Milas Futbol Okulu, her yıl ortalama 150 öğrenciye hizmet veriyor.

Bugüne kadar 2005, 2007, 2008, 2009, 2010 doğumlu öğrencileri Süper Lig ve İkinci Lig takımlarına kazandıran Altınordu Milas Futbol Okulu, Altınordu, Manisa FK, Bodrumspor, Nazillispor, Ankaragücü gibi önemli takımlara futbolcu yetiştirdi.

Milas Altınordu Futbol Okulu Sorumlusu ve Antrenörü Çağrı Arıkan, bu transferi sosyal medya hesabından ‘Altınordu Milas Futbol Okulu’ndan 2023-2024 sezonunda Altınordu Futbol Akademi’ne bir transfer daha’ diye duyurdu.

Transfer ve faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Arıkan, “Yıl boyunca hafta içi ve hafta sonu çalışmalarımız devam ediyor. Ortalama 6-7 kategoride liglere katılıyoruz. Geçen sene 6 kategoride 4 şampiyonluğumuz, bir önceki sene de 7 kategoride 5 şampiyonluğumuz var. Böyle güzel transfer haberleri bizleri çok mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Son transferimiz Yusuf Özmen’i, ailesini ve yönetim, teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Futbol okulu olarak oyuncumuza bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık