Milli Formayla Türkiye Adına Kıbrıs’ta

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin ACAR -

Milli Formayla Türkiye Adına Kıbrıs’ta

İlçemizin bireysel sporcularından biri olan Sercan Günay Antalya ve Marmaris’ten sonra 2017-2018 Spor sezonun son yarışması için Kıbrıs’a gidiyor.

Vücut Geliştirme ve Fitness sporuna gönül veren sporcumuz Sercan Günay ilk yarışmasını Antalya’da Nisan ayı içinde yaparak buradaki başarısıyla Milli Takıma davet edildi.

Geçtiğimiz hafta sonu Marmaris’te Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu tarafından yapılan Uluslar arası müsabakada Milas ve Muğla’dan tek yarışmacı olarak şampiyonaya katıldı ve kategorisinin dışında yarıştığı turnuvada Dünya Yedincisi olma başarısını gösterdi.

Sırada Kıbrıs var

Milas Arena Cross Fitness Spor Salonu sahibi olan genç sporcumuz Sercan Günay, Dünya Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu tarafından 26-27 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan 2018 Word Chapions Ship Body Bulding Turnuvasında ülkemizi Milli Forma altında temsil edecek.

İlçemizi ilimizi ve ülkemizi Kıbrıs’ta yapılacak olan Dünya Vücut ve Fitness Şampiyonasında temsil edecek olan sporcumuz Sercan Günay’a gazetemiz adına başarılar diliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık