Milli takım seçmelerinde Muğla’yı Milaslı 2 sporcu temsil edecek

Konya'da 26-27 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası için milli takım seçme müsabakalarına Muğla’dan 2 sporcu davet edildi. Muğla’yı temsil etmek için seçmelere katılacak olan Milaslı 2 sporcumuz, başarılı performanslarıyla Türkiye'yi temsil etme fırsatı yakalayacak.

Milli takım seçmelerinde Muğla’yı Milaslı 2 sporcu temsil edecek
  • 20 September 2023, Wednesday 11:09

Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası milli takım seçme müsabakaları, 26-27 Eylül tarihlerinde Konya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Milli takım seçmeleri için hazırlıklar devam ederken, Milas, milli takım düzeyinde de adından söz ettirmeye devam ediyor. Türkiye'nin birçok şehrindeki başarılı sporcular seçmelere davet edilirken, Milas’tan da 2 isim seçmelere çağrıldı. Seçmelere katılacak olan Dr. Alp Milasspor Kulübü Sporcusu Ceylin Melek Akmeşe ve Efe Milas Spor Kulübü Sporcusu Gözde Gözüküçük isimli 2 başarılı sporcu, seçmeleri geçmesi halinde 19-21 Ekim tarihlerinde Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yapılacak olan Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Muğla Taekwondo İl Temsilciliği yaptığı açıklamada; “19-21 Ekim 2023 tarihleri arasında Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da yapılacak olan Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası için milli takım seçme müsabakalarına, Türkiye Şampiyonasındaki başarılı performansları ve diğer uygun kriterleri dolayısıyla Dr. Alp Milasspor Kulübü Sporcusu Ceylin Melek Akmeşe, Efe Milas Spor Kulübü Sporcusu Gözde Gözüküçük katılacaklardır. İlgili seçme müsabakaları 27-28 Eylül 2023 Tarihinde Konya'da, Selçuklu Uluslararası Spor Salonu’nda gerçekleşecektir. Bu vesileyle Ceylin Melek Akmeşe'yi ve Antrenörü Kamil Meşeci ve Enes Meşeci ile Gözde Gözüküçük'ü ve Antrenörü Mehmet Gözüküçük'ü tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.” denildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık