Milli takımla Hırvatistan’a gidiyor

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Milli takımla Hırvatistan’a gidiyor

Milas’ın bireysel judo sporcularından biri olan Tayfun Tuna, Judo Milli Takımı ile 23 - 26 Haziran tarihleri arasında Hırvatistan’ın Poreç şehrinde yapılacak olan judo şampiyonasına katılıyor.

Veteranlar 100 kilogramda mindere çıkacak olan ilçemiz sporcusu Tayfun Tuna, uzun süredir Hırvatistan’da yapılacak olan judo şampiyonasına hazırlanıyor.

Milas Sultan GYM’de antrenör Kazım Evciler ile birlikte judo şampiyonasına hazırlanan judo sporcusu Tayfun Tuna gazetemize yaptığı açıklamada Hırvatistan’dan altın madalya ile dönmek istediğini söyledi.

40 yaşındaki judo sporcusu 22 kişilik Türk judo milli takım kafilesi ile birlikte yer alacağı judo turnuvasında minderde başarılı olmak için mücadele edeceğini belirtti.

100 kilogramda yarışacak olan sporcumuz 7 kez Türkiye şampiyonluğu kazandı. Avrupa’da dereceleri olan başarılı sporcumuz 2013 yılından sonra bir süre ara verdiği spora tekrar başladı.

Hırvatistan judo şampiyonasına katılmasında kendisine destek olan Site Plus A.Ş.’ye verdiği destek için teşekkür eden başarılı sporcumuz,  Milas’ı ve Türkiye’yi katılacağı judo turnuvasında başarıyla temsil edeceğini belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık