Minik kramponlar ligin ilk karşılaşmasında ter döktü

Muğla Amatör Küme Ligleri U 12 maçları ile başladı.  U12 Ligi B grubunda yer alan Güllük Hermiyasspor ve Dr.Alp Milasspor 8 Ekim Pazar günü saat 15’te Güllük’te karşı karşıya geldi. Dr. Alp Milasspor U 12 takımı karşılaşmayı kazandı. 1-2

Minik kramponlar ligin ilk karşılaşmasında ter döktü
  • 09 October 2023, Monday 16:41

Müsabakayı Muğla Bölgesi Hakemlerinden İsmail Deniz Sorkun yönetti.

Takımlar sahaya şu isimlerle çıktı;

Dr. Alp Milasspor U12 takımı; Ali Arda (kaleci), Efe Kayra Kiriş, Emir Kaya, Emir Sağlar, Demirhan Demir, Ege Beyan, Kuzey Arslan ve Yiğit İyem. İlerleyen dakikalarda oyuncu değişikliğe giden Dr. Alp Milasspor U12 takımı teknik direktörü Çağrı Arıkan, oyuna Efe Akman ile Demirhan Kartal’ı dahil etti.  

Güllük Hermiyasspor U 12 takımı ise; Ömür Biroğlu (kaleci), Ahmet Dönmez, Mustafa Biçer, Deniz Çoban, Ege Yaman, Siraç Ege Kara, Çınar Demir, Eyüp Tarlak.

Minik oyuncular sahada çok iyi mücadele ederlerken, karşılaşmayı kazanan taraf ise 1-2’lik skor ile Dr. Alp Milasspor U12 takımı oldu. 2023-2024 Muğla Amatör Küme Ligi’nin ilk karşılaşması olması nedeniyle minik sporcular kadar aileleri de çok heyecanlıydı.

Karşılaşmanın ilk golü 5. dakikada Dr. Alp Milasspor U-12 takımı oyuncusu Kuzey Arslan’dan geldi. 0-1

13. dakikada Güllük Hermiyasspor U 12 takımı oyuncusu Çınar Demir beraberlik golünü kaydetti. 1-1

İlk yarı bu golle 1-1 beraberlik ile sona erdi.

İkinci yarıya istekli başlayan minik kramponlar, oyunlarını gole çevirmek için mücadele ettiler. Maçın ikinci golü ise Dr. Alp Milasspor U12 takımından geldi. Emir Sağlar, 27. dakikada düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 1-2. Müsabakanın geri kalan dakikalarında başka gol olmadı. Karşılama 1-2 sona erdi.

U12 ligi B gurubunda yer alan diğer takımların sonuçları ise şu şekilde;

Halikarnas Genç.Spor-Bodrum 1907 Spor 4-0

Bodrum 1925 Spor-Karaovaspor 4-0

 

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık