Muğla 1 İkincilik, 2 Üçüncülük Elde Etti

Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen "Atletizm Geliştirme Projesi ve İl Karmaları Bölgesel Kros Müsabakaları"nın ilk grup yarışları 20 Mart tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yapıldı.

Muğla 1 İkincilik, 2 Üçüncülük Elde Etti

Bandırma'da yapılan Kros yarışlarında Muğla Kros Takımı  2004-2005 doğumlu kızlarda grup ikincisi, 2006-2007 ve 2008-2009 doğumlu kızlarda grup üçüncüsü olma başarısını gösterdi.

Bu başarı dereceleriyle Yarı final yarışlarında mücadele etme hakkını elde eden Muğla Kros Takımı, 3 Nisan 2021 tarihinde Manisa Salihli'de yapılacak 2.grup yarışlarda bir kez daha mücadele edecek.

Bandırma'da yapılan Kros İl Takımları yarışmalarında Milaslı atletler de Muğla takımının başarısı için parkura çıkarak yarıştılar.

2004-2005 doğumlu kızlarda Eylül İlkem Çapur, Merve Güler, Ceren Sertbaş ve 2006-2007 doğumlu kızlarda ise Ela Naz Pınar Muğla takımında yer aldılar.

“Manisa Yarışlarında Daha İyi Derece Bekliyorum”

Muğla Kros Takımında yer alan Milaslı kız sporcuların antrenörlüğünü yapan Havva Uzuncan, Bandırma'da yapılan ilk grup Kros yarışlarında Muğla takımının aldığı dereceleri değerlendirerek, “bu derecelerle yarı finalda Muğla takımının yarışlara katılabileceğini söyleyebiliriz” dedi.

Uzuncan; 3 Nisan'da Manisa Salihli'de yapılacak Kros yarışmalarında Muğla takımının daha başarılı sonuçlar alacağını belirterek Milaslı sporcuları bu yarışmalara hazırladıklarını söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık