Muğla derbisinde kazanan olmadı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Muğla derbisinde kazanan olmadı
  • 28 September 2016, Wednesday 6:43

Hakemler: Fatih Öztürk, Mehmet Uslu, Güner Mumcu Taştan

Yatağanspor: Erman, Osman, Hüseyin, Hakan, Gökhan, Güneş Can Görgülü, Soner Özdemir, Batuhan (Dak. 84 Tolga) Soner Solakçı (Dak. 62 Onur), Mehmet (Dak. 79 Emrehan), Mustafa

Ortaca Bld. Spor: Kadir, Ömür, Semih Can, Yunus, Sercan, Süleyman, Ruhi, Oktay, Tugay (Dak. 62 Erdoğan), Halil, Fehmi, (Dak. 83 Mustafa)

Sarı Kartlar: Soner Solakçı, Mustafa, Tolga, Emrehan (Yatağanspor), Süleyman, Oktay (Ortaca Bld.Spor)

Goller: Dak.41 MustafaYıldırım, Dak. 89 Güneş Can Dak. 67 Yunus, Dak. 84 Erdoğan (Ortaca Bld. Spor)

Bal 8. Grupta sezonun ilk haftasında karşı karşıya gelen Yağatağanspor ile Ortaca Belediyespor 2 - 2 berabere kaldı. Yenilenen ve eksiklerinin kısa süre içinde giderilerek Bal maçlarına yetiştirilen Yatağan sahasında oynanan maçta önce Yatağanspor eski Muğlasporlu futbolculardan Mustafa Yıldırım’ın golüyle 1 - 0 öne geçti. Daha sonra Konuk Ortaca Belediyespor iki gol bularak öne geçen taraf oldu ancak maçın son anlarında bir başka Eski Muğlasporlu fut bolcu Güneşcan maça dengeyi getiren golü kaydetti.

Pazar günü Bal’da Yatağan sahasında oynanan sezonun ilk maçını Yatağanspor yöneticilerin yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan, Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top, TÜFAD Genel Sekreteri ve Muğla Şubesi Başkanı Alaaddin Naganlu ve diğer bazı protokol üyeleri de izledi.

Maçtan önce Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve TÜFAD Genel Sekreteri Alaaddin Naganlu her iki takıma çiçek verdiler.

 

İlk yarıda Yatağan ikinci

yarıda Ortaca oynadı

Önceki gün yatağan sahasında oynanan önemli maça her iki takımdan taraftar ilgisi yoğun olurken her iki takım maç boyunca iyi mücadele sergiledi. Maçta önce Yatağanspor 1 - 0 öne geçti. İkinci yarıya hızlı başlangıç yapan Ortaca Belediyespor 67. dakikada Yunus ile 1 - 1 beraberliği sağlarken daha sonra 84. dakikada zorlu deplasmanda Erdoğan’ın golüyle bu kez öne geçti. Maçın kalan dakikalarında beraberlik için atak üstüne atak yapan Yatağanspor maçın son anlarında Güneşcan’ın golüyle 2 – 2’lik beraberliği yakaladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık