Muğla kendi sahasında… Bodrum deplasmanda oynuyor…

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Muğla kendi sahasında…  Bodrum deplasmanda oynuyor…

İlimizi Türkiye Üçüncü Ligde temsil eden takımlarımızdan Muğlaspor ve B. B. Bodrumspor lig maçlarını yarın oynuyorlar. Muğlaspor, Elaziz Belediyespor ile Muğla Atatürk Stadyumunda oynarken B. B. Bodrumspor deplasmanda Dersimspor’a konuk olacak.

 

Bodrumspor bu hafta

Tunceli deplasmanında

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta Tunceli deplasmanında Dersim Spor ile karşılaşacak.

B. B. Bodrumspor 7. Hafta karşılaşmasında Bodrum Şehir Stadı’nda Düzcespor’u konuk etmiş ve maçtan 6 - 2 galip ayrılarak liderlik koltuğuna oturmuştu. 22 Ekim Cumartesi günü Tunceli Atatürk Stadı’nda ligde 7 puan ile 14. sırada bulunan Dersim Spor ile karşılaşacak B. B. Bodrumspor, karşılaşmanın hazırlıklarını hafta boyunca sürdürdü. Dersim Spor maçı öncesi son hazırlığını Cuma sabahı Bodrum’da gerçekleştiren B. B. Bodrumspor, daha sonra hava yolu ile İstanbul aktarmalı olarak Tunceli’ye geçecek.

Karşılaşma öncesinde değerlendirmelerde bulunan B. B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ise öncelikle Düzcespor maçında B. B. Bodrumspor’u yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ederek şunları söyledi:

“Her zaman söylediğim gibi güçlü rakiplerimiz karşısında daha iyi bir futbol oynadığımızı yine gösterdik. Averaj ile üstümüzde lider olan Düzcespor’u 6 golle yenerek liderliğe yükseldik. Düzcespor maçında Bodrumsporumuza destek olan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca Bodrum - Göztepe spor Okulunun minik öğrencilerine ve antrenörlerine de Bodrumsporumuza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Takımımız iki hafta boyunca deplasman da mücadele edecek. İlk olarak Tunceli’de Dersimspor ile sonra da Trabzon’da Yomraspor ile karşılaşacağız. Bu iki deplasmandan da en iyi skorlarla ayrılıp kalbinde Bodrumspor sevdası olan herkesi mutlu edeceğiz”.

B. B. Bodrumspor Teknik Direktörü Necati Erkmen ise zorlu bir deplasman olacağını belirterek “Son iki haftadır galip geliyoruz. Ligde her maç kendi açısından önemli ve zor. Dersim deplasmanına çıkıyoruz. Gayet iyi hazırlandık. Geçtiğimiz haftalarda kazandığımız iki galibiyetin morali de takımımızın üzerinde fazlasıyla var. Zor bir maç olacak, zor bir deplasman olacak ama biz zorlukların üstesinden gelebilecek bir takımız. Arkadaşlarımız iyi hazırlandılar. Umarım oradan 3 puan ile döneriz” dedi.

22 Ekim Cumartesi Tunceli Atatürk Stadı’nda oynanacak Dersim Spor B.B. Bodrumspor maçının başlama düdüğü ise 14.30’da çalacak.

 

Haftanın Futbol

Karşılaşmaları Programı

İkinci Lig Maçı

22 Ekim Cumartesi

Saat 15.00

Kahramanmaraşspor:

Fethiyespor:

 

Üçüncü Lig Maçları

22 Ekim Cumartesi

Saat 15.00

Muğlaspor:

Elaziz Belediyespor:

 

Dersimspor:

B. B. Bodrumspor:

 

BAL Ligi Maçları

23 Ekim Pazar

Saat 15.00

Yatağanspor:

Çine Madranspor:

 

Karpuzlu Belediyespor:

Ortaca Belediyespor:

 

Sökespor:

Sarayköyspor:

 

Yeşilköyspor:

Aliağaspor:

 

Pamukkalespor.

Didim Beleidyespor:

 

Çiğli Belediyespor:

Ödemişspor:

 

U 17 Ligi Maçları

22 Ekim Cumartesi

Saat 15.00

Menteşegücü:

Yeni Milasspor:

 

Köyceğizspor:

B. B. Bodrumspor:

 

Menteş Gençlikspor:

Yatağanspor:

 

U 15 Ligi Maçları

22 Ekim Cumartesi

Saat 13.30

B. B. Bodrumspor:

Milas Gençlikspor:

 

Saat 15.00

Milasgücü:

Yalı Gençlikspor:

 

Turgutreisspor:

Halikarnasspor:

 

U 12 Ligi Maçları

22 Ekim Cumartesi

Saat 13.30

Milas Gençlikspor:

Güllük Belediyespor:

 

Saat 15.00

Örenspor:

Milasgücü:

 

Karovaspor:

Yatağanspor:

 

Yıldız Kızlar

Voleybol Maçları

22 Ekim Cumartesi

Saat 15.30

Bodrum Yarımadaspor:

Milas Belediyespor:

 

23 Ekim Pazar

Saat 18.00

Milas Dörtyol Gençlikspor:

Yeşil Marmarisspor:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık