Muğla mahalli futbol liginin en genç hakemi ilk görevine çıktı
Muğla Mahalli Liginde uzun yıllar futbol hakemi olarak görev yapan, Muğla futbolunun centilmen beyefendi hakemlerinden an itibariyle saha gözlemciliği görevinde bulunan Erdal Sorkun hocanın oğlu, 16 yaşındaki İsmail Deniz Sorkun, hakem olarak ilk görevini geçtiğimiz hafta sonunda Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Milas Gençlik Spor U16, Bodrum Birlik Spor U16 Ligi maçında yaptı.

Babası Erdal Sorkun gibi iyi bir hakem olmak için çok genç yaşta baba mesleği hakemliği seçen genç hakem, görev aldığı ilk müsabakada çok heyecanlı görünmesine rağmen hiç hata yapmadı. Milaslı genç hakem hakemliğin inceliklerini, babası Erdal Sorku’ndan öğrenecektir.
Her zaman güzel işler yapanları takip ederek, kaleme alan Milas Önder Gazetesi olarak Muğla Futbolu’nun en genç hakemi olan İsmail Deniz Sorkun hocamıza hakemlik mesleğinde başarılar diliyoruz.
Kaynak:
Önder Gazetesi
Editör:
Sercan Ergin





