Muğla’nın Şampiyonu Yeni Milasspor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Muğla’nın Şampiyonu Yeni Milasspor

2016-2017 Muğla U16 ligi A Grubu şampiyonu Yeni Milasspor ikinci şampiyonluğunu da Muğlaspor’u 2-0 mağlup ederek kazandı.

Mustafa İçöz ve Selahattin Tireli’nin antrenörlüğünü yaptığı Yeni Milasspor U16 Futbol Takımı Muğla U16 Play Off mücadelesinde önce Marmaris Gençlikspor ile sonrasında da Ortaca Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk ümidini son maç olan Muğla karşılaşmasına bırakmıştı.

16 Mayıs Salı günü Yatağan Stadyumunda oynadığı Play Off’un son maçında profesyonel bir kulüp olan Muğlaspor’un U16 takımını yenen Yeni Milasspor Muğla’nın en büyüğü olduğunu gösterdi.

Maçın ilk yarısında attığı 2 golle karşılaşmayı 2-0 kazanan ilçemiz şampiyonu Yeni Milasspor Muğla Şampiyonu olmanın sevincini yaşıyor.

Kulüp Başkanı Hasan Özmen ve yöneticilerin de izlediği Muğlaspor maçı sonrasında elde edilen şampiyonluk için büyük bir sevinç yaşayan Yeni Milasspor camiası artık Bölge Şampiyonluğu için yapacağı karşılaşmaları düşünmeye başladı.

Kulüp Başkanı Hasan Özmen elde edilen Muğla şampiyonluğu ile ilgi olarak gazetemize yaptığı açıklamada kazanılan şampiyonluğun çok anlamlı olduğunu söyleyerek şampiyonluktaki emekleri için sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyorum dedi.

Başkan Özmen Milas ve Muğla Şampiyonu Yeni Milasspor U16 takımın Muğla adına katılacağı Bölge Müsabakalarında da başarılı sonuçlar alacağını belirterek sporcularımıza ve kulübümüze destek veren herkese bu şampiyonluk armağan olsun dedi.

2016-2017 Milas ve Muğla Şampiyonu Yeni Milasspor U16 Futbol Takımımızı kazanılan Şampiyonluklar nedeniyle gazetemiz adına kutluyor ve bölge karşılaşmalarında başarılar diliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık